Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość logika

czy warto dac dziewczynie przerwe w zwiazku

Polecane posty

Gość logika

hej po 4 latach dziewczyna powiedziała ze chce przerwy w naszym zwiazku.. co zrobic zgodzic sie czy nie....

logika hej po 4 latach dziewczyna powiedziała ze chce przerwy w naszym zwiazku.. co zrobic zgodzic sie czy nie.... jasne:) pewnie musi sie wyszumiec,zaznac zycia towarzysko rozrywkowego...a ty jakis zaborczy byłes dla niej? dlaczego wogole chce przerwy? rozmawiałes z nia na ten temat?

Gość a z jakiego powodu
chce tej przerwy? :o

Gość logika
zacytuje ją: niewiem dlaczego ale potrzebuje przerwy. poprostu nasz zwiazek sie sypie a ona mysli ze przez przerwe wszystko powróci.

Gość logika
odwrotnie to ona była zazdrosna o wszytko i wszystkie. jesli chciala wyjsc to zawsze mogła. nie robilem jej problemów raczej ona mi.

logika zacytuje ją: niewiem dlaczego ale potrzebuje przerwy. poprostu nasz zwiazek sie sypie a ona mysli ze przez przerwe wszystko powróci. mozesz sie juz logowac na www.randka.pl :O:O:O

co oznacza przerwa w związku :D:D???? To prosty sposob na sprawdzenie, czy z facetem, ktory wpadł jej własnie w oko, wypali... musi jednak mieć jakąś zapchajdziure na wszelki wypadek, wiec lepiej jeszcze nie zrywać z obecnym facetem :D

Gość nie sypiam z komiczne
lubisz byc pipa? nie ma czegos takiego jak przerwa. komiczne - znawca duszy kobiecej :-) ma racje. na 100% ma kogos na oku i chce sprobowac, jak jej nie wyjdzie wroci do Ciebie:-) chcesz tego?

Nie ma czegoś takiego jak przerwa w związku - ona poprostu boi ci się wprost powiedzieć że to koniec. Z doświadczenia wiem że po takich przerwach ludzie już się nie schodzą.... przykre ale prawdziwe. A na siłę jej nie zatrzymasz, bo to nie ma najmniejszego sensu. Żeby było cudownie w związku to muszą chcieć tego obie strony a nie tylko jedna. A po drugie po co ci tak chorobliwie zazdrosna kobieta? Trzeba sobie ufać wzajemnie i szanować się. Ja ufam mojemu mężowi i nigdy mnie nie zawiódł. Życzę powodzenia

Gość Dobra i niedobra*
Komicznie niestety ma racje :/

Jeżeli ktoś Ci mówi, że chce przerwy to znaczy, że chce końca ale jest zbyt wielką ciotą aby to zrobić Nie ma czegoś takiego jak przerwa w związku :D:D:D

Gość hfiwref
Kobiety szanują tylko takich którzy debilną propozycję potraktowaliby po męsku, na zasadzie "zdecyduj się, mała, albo jesteś ze mną albo rozchodzimy się zaraz". A ty miękkiego fiuta z siebie robisz.

Gość czarna kafe
Albo ty jesteś naiwny albo........jak się związek sypie to się robi wszystko żeby go naprawic a nie ucieka może kogoś poznała i nie jest pewna moja koleżanka mowiła tak swojemu facetowi jak chciała go zostawić a bała sie jego reakcji

Gość logika
za pierwszym razem gdy powiedziała ze chce przerwy usłyszała to Koniec. Po jakims czasie zadzwoniła ze chce sie spotkac uległem i do szło do spotkania pogodzilismmy si e. po paru dniach dalej chce przerwy wiec je ja dałem. Kiedy mówiła ze chce przerwy to powiedzialem: ze my i tak nie bedziemy juz razem. wiec jak chcesz to masz. odpowiedz jej była:ja sie tylko boje, ze po miesiacu oprzytomnieje, a bedzie juz za pozno; Bo tak juz jest... Widze ze tak jak ja mysli wiekszość z was. teg potrzebowałem Dziekuje za opinie.

Gość nudziara.
a mi sie wydaje, ze niekoniecznie jest tak ze ma kogos na oku. Owszem moze znudził ja zwiazek i chce zobaczyc czy faktycznie jestes dla niej wazny i jak to bedzie bez ciebie, czy bedzie tesknic, czy bedzie jej trudno. To taka optymistyczna wersja :)

Gość logika
to jakbym przytoczył jej słowa:p

Gość logika
najbardziej komiczne jest to ze cały czas pisze do mnie na gg i robi mu wyrzuty za wpisy dziewczyn na naszej klasie. to jest chore. Przeciez my nie jestesmy juz razem.

Gość nie sypiam z komiczne
@ logika skorzystaj ze swojego nicka i pomysl. chesz uczestniczyc w tej grze? ma albo szuka kogos. 100%

Gość logika
szczerze zgubilem sie troche. dobrze ze jutro spotykam sie z miła kolezanką. moze ona pomoze zapomniec

Gość nudziara.
widzusz :) to moze cos w tym jest. tutaj kazdy jest madry super doradcy - a ich zycie to kupa gowna! ciekawe czemu sobie tak nie potrafia super doradzac

Gość logika
poprostu jestem zaugubiony. Jedna czesc mówi spadaj druga zostan.

Gość nudziara.
sam musisz zdecydowac i nie wazne co tutaj przeczytasz! Pamietaj ze to Twoje zycie :) trzymam kciuki

Gość 29Bohun
Nie ma przerwy w związku,jak masz jaja to postawisz sprawę jasno.Nie bojąc sie ze ją stracisz.I nie daj sie jej wciągnąć w tą gre.Szanuj sie