Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Renate

PROBLEMY Z CZYSTOSCIA - POMOCY SMIERDZI

Polecane posty

Gość pppppoooopppppaaaaa
nie karmic trola janiny :classic_cool:

Gość jfrkrnyshdbgfbhsnedbfs
zaraz ja zglosmy do moderatorow zeby ja zablokowali i nie odpowiadajcie jej, bo tylko sie babsztyl cieszy

JANINA WYPRZ STAD! OBSERWUJE OD PCOZATKU TEMAT, NIE WYPOWIADAM SIE, ALE KURWA JASNA widać że kobieta ma problem a ty tu jeszcze większym nawozem i wiochą zajeżdżasz! zawsze się kurwa jakaś idiotka znaleźć musi?

Gość Renate
pppppooooopppppaaaa dziekuje za rade. widze ze sa madre osoby ktore potrafia cos doradzic tylko glupie nie maja nic w glowie jak tylko ublizanie innym

Gość Renate
kciukiem tobie tez dziekuje - to mile ze sa na tym swiecie normalne osoby

Gość jcufna
Jania, idź się powieś śmierdziuszko.

jaka misja? znasz autorkę// znasz jej sekrety? za robote/ nauke sie wez a nie smiecisz nam tu;/

Gość Renate
No i widzisz Janina wszyscy tu jestesmy normalni t

a jak sie tak spytam: a gdzie jest ojciec tego smierdziela?:) to Wasz Dom i powinny w nim obowiazywac Wasze zasady, jak sie synalkowi nie podoba, drzwi otwarte, jest juz pelnoletni:) cos tutaj szwankuje na linii ojciec-syn... a smarkacz pewnie robie to na zlosc:)

Gość Renate
Ok. Przyznaję, że nieczęsto sie podmywam, ale pachy to zawsze.

Gość ja sie znam
jania spier-papier

Gość cygannn
Kocham Cię Janiu.

Gość Renate
JEDYNA OSOBA KTO TU SMIERDZI - JESTES TY JANINO ! JEDYNA WARIATKA - JESTES TY TU JANINO BEZ WYCHOWANIA, BEZ KULTURY i choc cie nie znam zeby ocenic ale z tego co piszez musisz byc bardzo prymitywana i nie wyrozumiala. Brak w tobie wspolczucia do innych, brak checi pomocy a to barzo zle ze tych cechow charakteru nie posiadasz bo gdyby wszyscy byli tacy jak ty to swiat bylby naprawde bardzo zly i ciesze sie ze jest wiecej madrych i pomocnych ludzi niz takich jak ty

Gość Renate
A na erotycznym piszę, bo to moj ULUBIONY dział.

Gość jcufna
Jania, Ty Trollu. :D:D:D Już Cię rozgryzłam Trollujesz i masz z tego ubaw po pachy. ;) :P

nauka katechezy... hm taka osoba tak się nie wyraża. idź stąd i juz. skoro autorka sie tu wypowaida to znaczy ze nie molestuje swego syna, dobrze go wychowuje, ale po prostu ma problem na kory wplywu nie ma i wszystkie sposoby wykorzystala, ale ot nie dziala. a twoje ,,madrosci'' nie pomagaja a tylko sie nimi ponizasz

Gość Renate
PRZESTAN WARIATKO PODSZYWAC SIE PODEMNIE JESTES JANINA CZY MNA? Maz tez wielkorotnie rozmawial z naszym synem, tlumaczyl mu, krzyczal ale coz z tego jak oboje krzyczymy a nasz syn idzie do lazienki i tam udaje ze sie myje a smierdzacy wychodzi. Maz tez nie potrafi udezyc predzej ja wleje ale nie idzie starego ze juz tak powiem konia bic.

Gość krasulkaw
Renate jest wiele schorzeń płata czołowego mózgu, które objawiają się niedbaniem o czystość, niechlujnością. Radzę lekarza.

Gość janekpanek
Renate, jesli rzeczywiscie usilujesz molestowac syna to są tez lekarze seksuolodzy. Polecam.

Gość Renate
kupilam synowi talki pachnace do butow i skarpet, specjalne zapachy do odswiezania pokoju, duzo razy wywalalam buty i kapcie i wszystko nowe kupilam ale to wszystko nie pomoze jak ktos o czystosc nie dba. Coz z tego jak ja kupie nowe buty a on sie myc nie bedzie wiec znow zasmierdnie wszystko. A na basen lubi chodzic, lubi sie kapac wiec wysylam go na baset tak czesto jak sie da ale to nie jest rozwiazanie bo sa inne obowiazki i nie mozna codziennie na basen chodzic. Dalabym wszystko zeby zaradzic temu i bylabym szczesliwa bo wierzcie mi ze juz nerwami wysiadam wciaz walczac z tym smrodem

Gość Renate
janekpanek ! ja wiem ze to ty Janino wariatko podszywasz sie pode mna i wszyscy to wiedza i nikogo za glupka nie zrobisz Musisz byc bardzo wyrachowana majac takie pomysly

Gość krasulkaw
Kobieto! Twoj syn widocznie nie jest swiadom swojego problemy. Poczytaj o urazach płata czołowego. Ma objawy jak osoby z ciężkimi urazami mozgu, jak chory na Alzheimera.

Gość Renate
krasulkaw moze masz i racje. Zrobie termin u lekarza - dziekuje za rade

Gość krasulkaw
Przypomnij sobie, czy kiedyś się przewrócił na głowę. Miał jakis wypadek? Ktoś go czymś uderzył w czoło?

Gość Renate
ale sprawdzilismy to z mezem, czy to na punkcie jakiejs choroby czy zwykle lenistwo i doszlismy do wniosku ze jemu nie chce sie myc, schylic bo jak np. cos mu spadnie pod biurko to kopnie to naga i nie podniesie. Papierki z czekoladek, batonikow zbieram ja bo on jest za leniwy zeby je wyrzucic do smieci ale z tym to sie juz potrafilam pogodzic bo to przynajmniej nie smierdzi

a tak w ogole jesli faktycznie on się ni myje to ja nei wiem, a jesli sie myje a dalej śmeirdzi? to już raczej jakas choroba. Cukrzycy podobno też śmierdzą takim potem jakby, przy chorobach tarczycy tez mozna śmeirdzieć, a może ma tfu tfu wypluc to slowo jakiegos raka i się boi przyznac a to tez starsznie potrafi cuchnąć .

Gość Renate
A_N_A tez masz racje ale on np. gral w pilke i cale rece mial brudne az po lokcie a jak my go wygonilismy do lazienki zeby poszedl sie myc to po wyjsciu z lazienki zobaczylismy z mezem, ze umyl tylko rece do polowy a cale lokcie byly brudne wiec to problem nie dlatego ze sie myje a mimo tego nadal smierdzi tylko myje sie powierzchownie zeby nam zamydlic oczy a myc sie poprostu nie lubi. jak mu kaze nogi myc i pokazuje ze miedzy palcami tez ma myc to odpowiada ze to trzeba sie schylac a on by chcial tylko zamoczyc nogi jak juz i wytrzec recnikiem

Gość jfrkrnyshdbgfbhsnedbfs
zrob sie na czarno, zahasluj nicka a moze on ma depresje? skoro mu sie tka nci nie chce? a do szkoly na pewno chodzi, nie wagaruje?