Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakmisiepodoba

modna elegancja

Polecane posty

Gość jakmisiepodoba

zaczynam nową pracę wymagająca eleganckich strojów, panowie garnitury, a panie... no własnie, ma być elegancko, ale tak hmm biurowo, w sensie, ze nie jak na bal;)) macie jakieś fajne propozycje? nie chciałabym biegać cały czas w zwykłych garsonkach:) czekam na pomysły: ciekawych krojów garsonek, spódnic, łączenia stylów, żeby: nie postarzały, wyglądały świeżo i przede wszystkim modnie:)

Gość Estera*
ja pracuje w biurze i powiem Ci ze rzecywiscie nie we wszystkim tutaj wypada przychodzic, na poczatku staralam sie dorownywac reszcie w powaznych kreacjach, ale teraz zmienilam myslenie, bo jestem sexi i trzeba to pokazac w nieco innym wydaniu-stawiam wiec na łaczenie elegancji z nowoczesnoscią

Gość kobieta modna
najlepsza klasyka- sukienka a a na to modne wdzianko >elegancka biżuteria doda charakteru i koktajlowego .do tego dobry but ,uczesanie i zadbane dłonie

Gość kobieta modna
biżuterie polecam nieco nowoczesną ,geometryczną ale uwaga !!!nie może przyćmić naszej urody..

Gość kobiwto modno
niw rob sobie jaj co?

Gość kobieta modna
nie robie ,, njlepsza kiecka z odkrytymi ramioami -zamiast ramiączek = ciekawe rozwiązanie ze skóry ,tiulu ,biżuteri i tp. po zdjeciu marynareczki lub bolerka jesteśmy gotowe na bardziej lużną impreze ........Do tego jeszcze partner(ech,dobra jestem w tym....)

Gość Estera*
mysle ze istotna kwestia sa dobrze dobrane kolory, osobiscie doceniam urok w prostocie, naprawde mozna fajnie wykabinowac dodatkami do zwyczajnej klasyki

Gość kobieta modna
niezpaomnij zostawić majtek w domu ..po pewnym czasie awansujesz -zapewniam:)

ja pracuje w biurze i nie mam problemu z doborem stroju,zazwyczaj nosze koszule,do tego olowkowe spodnice,czasami garnitur,szpilki.nie rozumiem w czym problem?