Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bzduradokwadratu2

czy pracodawca zleca badania sanepidowskie??

Polecane posty

czy to sie robi tylko we własnym zakresie. Dokładnie chodzi mi tez o to czy zanim zaczne sie ubiegac o prace powinnam ja mieć? czy mam ja zrobic dopiero gdy mnie przyjmą?

jak ma umowe z przychodnia..to placi za wszystko albo zwraca koszt.. jesli praca wymaga tych badan.. to powienien zlecic.. i zaplacic

Gość bbvcbvcb
jesli ich nie masz twoj pracodawca cie na nie skieruje. ale mozesz je sobie zrobic

powinni cię wysłać z medycyny pracy przed zatrudnieniem jeżeli wymagają badań na nosicielstwo... bo pewnie o te ci chodzi ale to tylko przy pracy z żywnością, wodą i tam gdzie może się coś przenieść przez kontakt typu kosmetyka, fryzjer itd......

Zastanawiam sie czy wzieli by mnie w ogole pod uwagę skoro nie mam tych badań jeszcze zrobionych a wiem ze kelnerki tez musza miec te ksiazeczke, czy tez byli by tylko zainteresowani dziewczynami z .

Gość nnvbnbvnbvnvb
tak

zresztą sama możesz sobie zrobić te badania w sanepidzie.... są ważne 10 lat a pewnie będą atutem przy szukaniu pracy jako kelnerka, bo w końcu lepiej zaprosić na rozmowę kogoś kto ma już książeczkę niż potem czekać aż zrobi i liczyć się z negatywnym wynikiem :P

Co racja to racja. A wiecie może jak mniej wiecej zarabiaja kelnerki? słyszałam,że gdzie nie gdzie tylko 4 zł na godz :-( to sie chyba mozna nazwać wyzyskiem .