Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sambrita

Dlaczego faceci brzydzą sie swojej spermy???

Polecane posty

Gość Sambrita

zaraz jak sie spuszczą to wycierają i idą sie umyc !!!! zamiast zostawic i troche sie tym pobawic a przeciez to wynik ich staran i orgazm :)

Ja sie nie brzydzę. Niedawno zlizywałem ja z mojej żony. Fajna sprawa - polecam!

Gość Akyszka
mój też nie...tak jak tom uwielbia ją zlizywac ze mnie..zresztą nietylko;)

Gość ponawiam bo ważne
:)

Gość jabadabaduuuuuuuuuuuuuuuuuu
moj twierdzi, ze od zawsze mial wpojone ze łapac powinna kobieta...

Gość jhgjgfdhfxsgxsj
a ty edmund jestes jakis...pojebany

Gość jackkkk
Absolutnie sie nie brzydze!! Nieraz już połknąłem swoje nasienie i nie mam żadnych oporów całować sie z dziewczyną która miała wytrysk do ust!! Wkońcu to moje nasienie a nie jakiej gówno!!

Gość własne nie krasne
Ja się brzydzę swoich soków :O

Gość missssska
mój juz prawie byly mąż od razu po seksie leciał sie umyć... drażniło mnie to bardzo obecny facet czasami jak kochamy sie na lyzeczkę to nie wychodzi ze mnie, tylko mnie przytula i zasypia we mnie... zajebiste uczucie...

Gość ofruga
Zgadzam sie z powyzszym.Facet nie musi brzydzic sie swojej spermy,ale zeby zlizywac:-)to tak jakbysmy my kobiety tak sie podnieciły,ze wytworzyłybysmy mnostwo sluzu i np.ten sluz byłby na brzuchu faceta a my bysmy ten sluz lubiły zlizywac :-)

Gość O JA PIERDYKAMM
JASE ZE NIE POWINIEN SIE BRZYDZIC ALE ZEBY TO JESC TO GEJOSTWO JAK NIC :o

Gość O JA PIERDYKAMM
to powodzenia . o i geje ucichli a tak szczekali przed chwila z radości na samą myśl o swoim nasieniu. ciekawe czu jak sobie trzepiecie to celujecie do ust z wytryskiem? a wasze pindy sie ciesza jakie tos zczescie ich kopnęło bo mezus sam z nich sperme zlizuje i one juz nie muszą hahaha

Gość fhsfdhf
jak to jest na lyzeczke ?

Gość fhsfdhf
hmm najgorsze jest to, ze wymyslicie, ze naprawde czyms blysneliscie i to cos bylo smieszne :o

Gość marcegiani
ja sobie obciagam z polykiem . Chociaz z gejostwem nie ma to nic wspolnego , bo nie tknalbym penisa innego faceta. Zwiazane jest to z tym ze nie mam kobiety i brakuje mi obciagania z polykiem wiec musze sobie to sam robic.

To wtedy tylko kawą można się ratować :O Byle nie rozpuszczalną, bo zostają ślady jakby się obesrało :O fhscośtam - daleko masz do googli czy wikipedii? A może tak trochę wyobraźni? Weź łyżeczkę i ją obejrzyj. Może sam/a się domyślisz.

Gość marcegiani
obciag z polykiem to podstawa. JEzeli seks sie konczy bez polyku to jest nieudany. Skoro nie mam kobiety to przynajmniej chce zeby walenie mialo jak nawyzszy poziom z pelnym polykiem.

Gość fhsfdhf
wez juz nie pisz do mnie, bo jestes zenujacy z tym swoim nudnym poczuciem humoru

Gość marcegiani
a takie zwalenie konia bez polyku to tylko namiastka seksu . Chce czuc ze walenie konia ma poziom taki jak seks gdzie kobieta polyka. ( Seks bez polyku to nie seks ) Niestety nie mam kobiety i musze sobie sam obciagac z pelnym polykiem . TAka dola . Niestety