Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska sie zastanawia

robienie loda

Polecane posty

Gość ciekawska sie zastanawia

mam pytanko ! Zastanawiam sie jak to jest jak laska was robi loda! Czasami podczas stukanka staracie sie jak najdluzej wytrzymac zeby nam tez bylo dobrze :-P a jak robimy wam loda to chcecie zeby to jak najdluzej trwalo i tez sie powstrzymujecie troszke czy macie to gdzies i od razu chcecie konca?

Gość betty 23958-59=
no panowie .......... czekamy

Gość no ale więcej szgczegółów
panowie poprosimy, jak to jest???? Dajcie jakieś rady???? Szczególnie początkującym :)

Gość wulc
prawidłowo to musi ściągnąć skórkę i pieścić ustami sam czubek jest najbardziej unerwiony wtedy moment i sie spuścisz no i wiadomo musi połknąć widok plującej czy rzygającej odstraszy każdego może też go brać całego ale to już wyższa szkoła jazdy. nie każda to potrafi

wszystko zalezy od czasu,miejsca i klimatu Sam orgazm mężczyzny nie trwa dlugo,więc przyjemnie jest popatrzec na zachłanne usta,niosące przyjemność.Szeptanie,przekomarzanie sie... Droga na szczyt potrafi być niekiedy bardziej ekscytujaca niż jego zdobycie. Lód jako forma stymulacji,nie powinien byc celem samym w sobie.

Gość no ale więcej szgczegółów
do przedłurzacza orgazmów - to więc jak robiłam pierwszy raz to i nie doprowadziłam go do końca, ale wiem, że było mu dobrze i powiedział, że byłam wspaniała to oznacza,że jest ok? To bardziej się liczy ta długa rozkosz czy sam szczyt i połyk?

Gość odezwał się nadworny gej kafet
odezwał się nadworny gej kafeterii - przedłużacz orgazmów:classic_cool:

Gość cikawska sie zastanawia
dobra juz wszystko wiem, tato mi powiedzial, ze jak ze mna jest to chce jak najszybciej bo sie boi ze matka wroci ze sklepu. pozdrawiam i caluje was w paleczki :*

odezwał się nadworny gej kafet - nie podoba się ? nie czytaj :-p no ale więcej szgczegółów - im dluzej powstrzymujesz go od wytrysku,tym rozkosz dla niego glebsza. A sam polyk to juz wedle Twojego uznania.Facet to wzrokowiec,a niektórzy uwielbiają widok nasienia na biuscie,policzku.To już kwestia zażyłosci partnerów.

Gość ciekawska ja
przedlurzacz org - dzieki za wypowiedzi ! A reszta matolow niech spada - wiadomo o kim pisze ! Fajnie bo wlasnie sie zastanawialam czy chodzi o to zeby szybciej czy o to zeby bylo fajnieeeeee ale chodzi mi tez o to czy wy sami to staracie sie przedlurzyc czy po prostu sie sycicie tym i jak bedzie to bedzie ?

Gość xyzsa
ja się zawsze starałem bo to było super... póki jeszcze miałem dziewczyne:(