Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabsonek

Dobry puder kryjacy

Polecane posty

Gość Gabsonek

Czesc dziewczyny mam taki problem, potrzebuje dobry kryjacy puder na wesele a mam cere tradzikowa. Polecono mi REVLON COLORSTAY ale ma bardzo duzo odcieni a ja mam opalona buzie i nie wiem jaki dobrac? czy ktos moze wie jaki odcien jest najlepszy do cery opalonej?Pomozcie.

Ja polecam podklad EUPHORA odcien opalony:) bardzo fajny podklad , mocno kryje i dlugo sie trzyma:) kosztuje ok 11 zl

Gość xanx
nie, nie, nie .. nie kupuj colorstay. te podklady sa fatalne., juz lepiej cos aptecznego np. LRP unifiance kryje swietnie, dobzre matowi (j am mkolosalne pzrebwrienia a ponim twarz wyglada odbrze.

Gość sdfvsdvb
Astor Anti stress & Lift

Gość anxipanxi
Guzik prawda. Astor nie ma dzialania kryjacego, ani trocje. nawet pproducent o tym nie wposmina

ale pytasz o puder czy podkład??? domyślam sie,ze o to drugie jednak.nie wiem jaki masz budżet na ten cel,ale jesli mozesz sobie pozwolic na cos kosmetyków selektywnych,to polecam Chanel Vitalumiere

Gość Gabsonek
chodzi mi o dobrze kryjacy podklad bo mam problemy z cera :( ale przed weselem pochodzilam troche na solarium wiec potrzebuje ladny opalony odcien podkladu ....tylko ze nie mam pojecia jaki podklad dobrze kryje ,dlugo sie utrzymuje i na dodatek ma odcien ladnej opalenizny :( chce wygladac naturalnie a nie jak bym miala przyslowiowa maske na twarzy:(no i nie mam ograniczen finansowych wiec moze byc drozszy...

Gość anx
a nie lepiej pojsc do apteki? do jakeis sephpry czy duglasa? Zobaczysz probki, ekspedientki pomoga ci dopasowac odcien. Zabierzesz proble ze soba do domu i zoabczysz jak dlugo sie tzrema na skorze i czy ci opdoawiada

Gość Gabsonek
Oczywiście że mogłabym isc do jakiejs drogerii ale chcialabym zeby mi cos polecono...