NIEPEWNA1984 0 Napisano Październik 2, 2008 hej dziewczyny spóźnia mi się okres 2 dni , dziś robiłam test - negatywny .Zauważyłam ze pojawiło sie duzoooo ślzu białego , lekko ciągliwego i mam całą bieliznę mokra czy to może być ciąża .Jak nie dostane do poniedziałku to idę na betę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NIEPEWNA1984 0 Napisano Październik 2, 2008 ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NNNNNNNNNNNNNNNN Napisano Październik 2, 2008 no przecież wynik jest negatywny, spokojnie może podziębiłas sobie jajniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miyuki 0 Napisano Październik 2, 2008 to znaczy, że idzie okres. ja ta czasami mam. wcale nie nie musi być sucho zaraz przed krwawieniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NIEPEWNA1984 0 Napisano Październik 3, 2008 jak idzie to niech przyjdzie , dzis od rana strasznie boja mnie jajniki tak rwa :( jeszcze kilka miesiecy starania sie a wyladuje u psychologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach