Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sliwcia

polmetek

Polecane posty

juz niedlugo ide na polmetek i zupelnie nie wiem, skad wziasc ladna i TANIA sukienke, gora do 150zl... chcialabym, zeby miala ona ramiaczka, dekold, byla gdzies tak do kolana? napewno nie calkiem dluga, calkiem krotka ani do polowy lydki. chcialabym tez, zeby byla dopasowana w talii, i nie byla zbyt elegancka, ale zeby tez nie byla nieeleganca:Pnie spotkalyscie moze gdzies takiej?? prosze o pomoc, bo jestem w kropce:(:(

chodzilam juz po sklepach i nic!! ja nie mam nawet takiego zmyslu, zeby kupic cos ladnego, wiem, co mi sie nie podoba, co jest ochydne, ale zupelnie nie wiem, co jest ladne i naprawde by sie spodobalo

Gość kasia2020
Dobra, pomoc nadchodzi czyli ja. Powiedz mi jeszcze jaki rozmiar nosisz, duży biust czy mały no i jakiego koloru nie lubisz.

nosze rozmiar 36, mam 168 cm, waze ok50 kg, sama dokladnie nie wiem ile:) nie lubie czerwonego, zoltego, bialego, pomaranczowego, a lubie czarny, oliwkowo zielony, sliwkowy, szary:)

Gość kasia2020
Ok, dziękuję. A teraz zabieram się do szukania.

Gość kasia2020
Gość kasia2020
Gość kasia2020
dziekuje ci bardzo:* jest sliczna, ale chyba zbyt powazna jak dla mnie, no ale musze sie jeszcze nad nia zastanowic:)

Gość kasia2020
Nie ma za co :) Jutro jeszcze postaram się poszukać, bo dzis nie dam rady. Już słuszę , że mała -1 miesiąc nie cały- płacze więc czas karmienia i tak dalej