Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 2, 2008 już jutro piątek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość /////////// Napisano Październik 2, 2008 hura hura hura:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w lbi Napisano Październik 2, 2008 i tak będziesz na kafe to z czego się cieszysz :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 2, 2008 czy moge sie cieszyc razem z Tobą ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to swiadczy Napisano Październik 2, 2008 o tym ze jestes typowym nierobem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kolezankak Napisano Październik 2, 2008 ja też się cieszę :-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 2, 2008 nie będzie mnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magnolia2 0 Napisano Październik 2, 2008 ja też się ciesze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona_życie 0 Napisano Październik 2, 2008 a pojutrze sobotai moze jakies chlańsko,zawsze to odskocznia :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 2, 2008 wszyscy się cieszmy :D zgodnie i radosnie ;) czy dozwolone jest spozycie piwa po koniaku? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przegrałam życie na Kafeterii 0 Napisano Październik 2, 2008 a ja sie nie ciesze bo znowu dzieci wróca ze szkoły i głupoty beda wypisywac :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w lbi Napisano Październik 2, 2008 co , na pomarańczowo będziesz siedzieć :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 2, 2008 nie piszę na pomarańczowo :O jestem brunetą :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pianka 0 Napisano Październik 2, 2008 też się cieszę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bfgdsgh Napisano Październik 2, 2008 fajnie ale mnie czekają sprawdziany i kartkówki :o a ja goowno umiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pianka 0 Napisano Październik 2, 2008 dasz radę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 2, 2008 dozwolone Lusi ;)....ale za odlot nie odpowiadam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 2, 2008 kabel :D coś mi się kręci pod deklem :O:P chyba nie nakarmię gołębi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 2, 2008 co planujecie na weekend??? bo ja w ramach relaksu.... SEX :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enamorada 0 Napisano Październik 2, 2008 Luska, tylko tam nie szalej jak pijany zajac w kapuscie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przegrałam życie na Kafeterii 0 Napisano Październik 2, 2008 ja tez sexem bym nie pogardziła ale nie mam z kim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 2, 2008 cały tydzień od poniedziałku marzę o weekendzie...;) och.... aż mnie ciary przeszły :P nareszcie się do kogoś przytulę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biedny ten pomnik lenina Napisano Październik 2, 2008 pewnie nie chce tego przytulania :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 22, 2018 iGJEOFYzXCYN5s1tdpsq6zUr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach