Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bruneeettttkaaaaaa

Blondynki są głupie ....

Polecane posty

Gość bruneeettttkaaaaaa

Co pokazuje film ''legalna blondynka'' :classic_cool:

Gość bruneeettttkaaaaaa
tylko sex nic poza tym:P

Gość bruneeettttkaaaaaa
glennie masz racji:D torn - niektórzy tacy są ale nie wszyscy mysla o sexie;)

Gość eeeeeee
niekoniecznie blondyna = dobry sex wyglądają tylko tak jakby były "dobre",ale baaaaaaaaardzo wiele z nich leży jak kłoda,aż dziw bierze rzadko trafia się na blondyne z dobrym sexem :) dlatego sa uznawane za to jakie sa

brunetko jeśli twoje rozmyślania życiowe inspiruje ten film to wedle twoich przekonań radzę skoczyć do całodobowego marketu po farbę platynowy blond

Gość dumna i uprzedzona
glen b bardzo starasz się dorównać w szowinistycznych tekstach Jarkowi ale marnie ci to wychodzi. Weź się za siebie bo żałosny jesteś.

Gość Robert Azja
eeeeeee niekoniecznie blondyna = dobry sex wyglądają tylko tak jakby były "dobre",ale baaaaaaaaardzo wiele z nich leży jak kłoda,aż dziw bierze rzadko trafia się na blondyne z dobrym sexem dlatego sa uznawane za to jakie sa NIe mogę nie zgodzic się z moim znamienitym przedmówcą. Blondynki zazwyczaj są kiepskie w łóżku. ale czarnulki to co innego. Jestem strasznie napalony na moją a nie mogę iść do niej bo mam grypę :(

Gość Robert Azja
dumna i uprzedzona glen b bardzo starasz się dorównać w szowinistycznych tekstach Jarkowi ale marnie ci to wychodzi. Weź się za siebie bo żałosny jesteś. :D Glen to Jarek ;)

Gość znam blondynke
ktra jest strasznie inteligentna.normalnie powiedzialem jej zeby sie przefarbowala bo az wstyd zzeby blondyna mowila sensownie i byla zajebista kumpela

jestem brunetką i jestem mądra, le do blondynek nic nie mam nawet ,,czorna\'\' głupia być może:classic_cool:

Gość dumna i uprzedzona
Glen to Jarek Zostało to oficjalnie stwierdzone? :) zastanawiam się który jest głupszy, chyba jednak glen b :p A co do tematu, to autorka pewnie jest farbowaną brunetką. Nie ma jak to debilne stereotypy. Poznałam wiele naprawdę inteligentnych blondynek i potwornie głupich brunetek i żeby nie było, mam czarne włosy.