Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jedynie słuszna linia

Przetłumaczą nam Szarika na IPNowski-a my za to zapłacimy

Polecane posty

Napoleon powiedział, że historia jest tylko uzgodnioną bajką. IPN nawróci Szarika na jedynie słuszną drogę. Nowa wersja bajki atakuje siłą IPNu. http://www.tvn24.pl/-1,1567143,0,1,cztery-prawdy-i-klamstwo,wiadomosc.html TW Jacek donosił na TW Agatkę. Jest jeszcze jeden wraży pies do zlustrowania: Reksio.

Link skopiować i należy usunąc spację po pierwszej 1 - wtedy zadziała.

Gość podwyższyc
Zabierzmy emerytom i podwyższmy pensje bajkopisarzom z IPNu. Moja sąsiadka z tytułem doktora historii sztuki ma emeryturę 500 zł - powinna podzielic się z historykami z IPNu!

Moja sąsiadka z tytułem doktora historii sztuki ma emeryturę 500 zł } Ciężko w to uwierzyć bowiem wpisując w google "najniższa emerytura" wyskakuje że wynosi ona ciut powyżej 600set złotych. 😴 Idź pomydlić oczy komuś innemu, jakieś forum gazety wyborzczej czy cuś..... 😴

Gość syty głodnego
Jak się ma samemu za co dobrze żyć to trudno uwierzyć, że w tym samym kraju żyją ludzie na skraju nędzy :-O Komunisci, niekomuniści ... czyż w naszej Polsce nie ma na co wydawać pieniędzy tylko na film sprzed prawie pół wieku?

Gość IPN
INSTYTUT PATOLOGICZNEJ NIENAWIŚCI

Gość co jeszcze nam przetłumaczą
Niejeden aktualny serial byłby wart przetłumaczenia. Ktoś by sobie zarobił na ten kawior do szampana.