Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżazgaa

on nie docenia mojego ciała..

Polecane posty

Gość Dżazgaa

moj chlopak raz mowi mi ze jestem pieknaa a raz ze jestem gruba i ze powinnam sie odchuzićć.. mowil mi tak pare razy ale jak wczoraj mi to powiedział too powiedzialam zeby sobie znalazł inna a on ze sobie znajdzie i sie rozlaczyl...bylam tak wkurzona potem ze nie odebrałam pozniej telefonu a dzwonil dwa razy... nie wiemm czy teraz chce pokazac mu moje cialoo jak do czegos dojdziee boo on nie doceniaa mojego ciałka... moze i jestem grubaa ale ja siebie jakos proboje docenicc... a on mnie dolujee... boo nie chce z nim uprawiac sexu tylko sie ''bawić'' i boje sie ze teraz nie bede w stanie po tym co mi powiedziall i ze sie mna znudzi... w ciuszkach wygladam calkiem niezle..ale tylko wtedyy jak zakryje niedoskonaloscii...nago wygladamm ...KATASTROFA.!

Gość Dżazgaa
nooo ale juz go nie rozmiem..:( raz piekna raz gruba..:( to mnie bolii... teraz bede sie wstydzic przed nim pokazac bo pozniej bedziee ze jestem gruba..:(

Gość Dżazgaa
mam 163 wzrostu i waze 63 kg..:|

No to nie jest chyba tak zle... Ale powiem Ci ze jesli zle sie czujesz w swoim ciele to schudnij, ale zrób to dla siebie a nie dla niego 🌻

Gość no to troszkę kicha...
ja też do szczupłych nie należę, ale mój chłopak mi nigdy nie powiedział, że jestem gruba. owszem, nigdy mi też nie wmawiał bzdur w stylu, że jestem szczupła. ale często mi powtarza, że jestem piękna, że mu się bardzo podobam i kocha moje wałeczki :) jak czasami mówię, że muszę schudnąć, że tyłek za duży, to na mnie krzyczy i mówi: "od dupeczki to ty się odwal. ona już moja, nie twoja"... Kochany :):):)

Gość Dżazgaa
zazdroszczę chlopakaa... hmmm ale jak to zrobic zeby schudnąc? moze ktoras z wass da mi jakies rady?

Hehe moj tez tak mowil, ze dupeczka jest jego i ze jest slodka, ze jak schudne to i cysie mi sie zmniejszą. A ja schudlam sama dla siebie i nie bardzo wierze ze facet bedzie neizadaowolony z tego ze ma szczuplejsza dziewczyne, zgrabniejsza. A schudlam w bardzo prosty sposob, nie myslalam o jedzeniu, po prostu jadlam mniej.

Gość Dżazgaa
masz racje:) facecii tacy są:( akurat ze too oni muszą byc wzrokowcami... :( alkesandra w jakim czasie schudłas i ile?

Gość Dżazgaa
A czy jakbym w pracy przeleciała się ze wszystkimi kolegami. I bym to robiła przez miesiąc to schudnę ? Słyszałam, że seks odchydza.

Gość Dżazgaa
nie chodzi o to ze jestem brzydkaa księciulu :P na twarz nie narzekam... mowi mi ze jestem piekna ale czasami mowi ze jestem gruba ze powiinnam schudnac::::(

Gość Dżazgaa
prosze sie nie wpierdalac do mojegoo forum i nie podpierdalac sie za mnie:P z gory dziekuje..

seks z kolegami w pracy ... dobre ale mógłby być lepszy podszyw :). Zacznij dziewczyno biegać ćwiczyć brzuszki i conajważniejsze jeść regularnie i częściej np śniadanie , drugie śniadanie , obiad, kolacja.

Nie wiem dokladnie w jakim czasie bo dałąm sobie spokoj z odchudzaniem, mialam duzo zajec ale mysle ze gdzies w dwa miesiace a spadło ok. 10 kg :D. Chcialam w czerwcu kupic nowe spodnie, biore jak zwykle XL a tu prosze za duze :). Wrocilam do domu, mierze stare letnie spodnie- schodzą bez rozpinania :D. Teraz mam 173cm i waze 62 kg, moze troche za duzo ale ja sie dobrze czuje z taka waga, mam ładne spore piersi i jestem z siebie zadowolona :).

Gość Dżazgaa
dzieki za rade napewno skorzystam;)) :*

Gość Dżazgaa
z tym seksem to mimo, iż podszyw to fajna sprawa, idę się rozejrzeć, dobrze, że się rano wykąpałam

Gość Dżazgaa
podszywanie jest strasznym chamstwem:P takzee przynajmniej udaj dorosłegoo i nie baw sie w takie cos..:)

Gość Dżazgaa
i co nikt mi nie pomoże ? koledzy nie chcą teraz, a miałam ochotę na dwa baty, ech

Gość Dżazgaa
ostatnio jak szłam na dwa baty to trzy dni nie mogłam dojść do siebie. Uff , ale się opylało zrzuciłam 5Kg :classic_cool:

Gość Dżazgaa
nooo rzeczywiscie szłam na dwa batyy...hmm tylko jak sie to stało ze nadal jestem dziewica:P ksiaze wypeirdalaj z tąd.!!!! i sie nie podszywaj skurwysynie.!!

Gość Dżazgaa
oczywiście 5kg nasienia do gardła :classic_cool:

Gość Dżazgaa
podszywają się pod mnie a ja na prawdę chciałam z kolegą schudnąć !