Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lelumpolelum...

dziwny partner POMOZCIE

Polecane posty

Gość GAGA AGA
Ehh widzę ze nie tylko ja mam problemy facetem od tej strony, ostatnio wkurzylam sie juz i powiedzialam mu wprost ze ja tez lubie tego rodzaju pieszczoty, a nie tylko JA (on uwielbia oral wiec ja daje mu to co one lubi), wiec oczekuje tego samego, no zobaczymy czy zadziałało to co powiedziałam mu ostatnio czas pokaze... bo nie wiodzimy sie codziennie b z powodu jego pracy. Fakt czuje sie przez to troche dziwnie nie wiem czy go to brzydzi czy jaka cholera chyba jednak warto otwarcie pogadac, wprost...

Gość anexxis
wcale nie dziwne, ja mam takiego męża ja zaczęłam u nas seks orany i zawsze był tylko w jedną stronę, bo okazało się że własnie mąż się brzydzi. Przez tą drobnostkę, czyli świadomosć tego że jestem obrzydliwa dla ukochanego a potem usiadomienie sobie, że się poniżyłam i zachowała jak dziwka robiąc Jemu loda - zaowocowało spadkiem aktywności sex. do prawie zera, moimi blokadami psychicznymi i ogólnym żalem do M. Jak będzie tak dalej to albo kochanek albo rozwód

Miał wcześniej partnerki seksualne? Sama napisałaś, ze jest nieśmiały w tych sprawach. Powiedz mu otwarcie ale beż żadnych pretensji, że Ty też lubisz takie pieszczoty. Jak to nie podziała to dobrym pomysłem będzie zaniechanie orala z Twojej strony. Cierpliwości. No i nie myśl, że to z Tobą coś źle. Wtedy będziesz sobie to wkręcała i będzie coraz gorzej w intymnych relacjach jak i tych zwykłych.

Gość powiem tak...
powiem tak..... nie jesteś jedyna-----mój tez tak ma:(

Gość powiem tak...
czyli on ma -a ja nie...:(

Gość baba jagaaga
z checia poczytam jak rozwiązujecie TEN problem ze swoim mężczyzną - podnosze temat do góry !