Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona już nie dziewica

Dziewictwo w wieku 22 lat, to naprawdę taka rzadkość??

Polecane posty

Z moim obecnym facetem poszłam do łóżka po m-cu znajomości. To był mój pierwszy raz a miałam 22 lata. On do dzisiejszego dnia nie wierzy mi, że byłam dziewicą. Twierdzi, że nawet jeśli są dziewice w tym wieku, to są to zazwyczaj grube, nieatrakcyjne dziewczyny, które ze względu na wygląd nie mogą sobie znaleźć faceta, a ja raczej należę do tych atrakcyjnych. To naprawdę taka rzadkość? Znacie jakieś 22-letnie dziewice?

Gość Znamy
ja pewnie sama "trzymałabym" cnote do momentu kiedy nie spotkam odpowiedniego faceta. jednak juz go spotkalam ;) i mimo ze wczesniej spotykalam sie z wieloma roznymi facetami umialam pwoiedziec "NIE" - trzeba sie szanowac :)

Ja jestem prawiczkiem a mam 21 lat. Rzesz, nie mogę się przyzwyczaić do nowego loginu.

Może dlatego tak go to zdziwiło, ale nie chciałam już z tym dłużej czekać.

Gość musztarda
To naprawdę taka rzadkość? Znacie jakieś 22-letnie dziewice? To naprawdę żadna rzadkość i żaden wyczyn. Poza tym, już nie Jesteś dziewicą, więc po co ten topik?

Gość ja mam 20
to do 22 szybko zleci :(

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaja
ja miałam 25 lat :)

Gość lalunia69
Ja miałam 23 lata ; tak kobieta musi się szanować i już.

Gość ffech
on pewnie nie wierzy bo poszłaś z nim po miesiącu

Gość wina i kara
zadna rzadkosc

Gość 23 letnia dziewica
tak wyszło ale już próbujemy:p

Gość gwiazdka33
No to ja jestem z jakiejś prehistorii!!! Miałam 33 lata i zrobiłam to na pierwszej randce!!! Im starsza - tym mniej oporów. I to, że jest się tak długo dziewicą nie ma nic wspólnego z urodą czy atrakcyjnością. Od zawsze słyszałam, że wodzę na pokuszenie. nie miałam zwyczajnie na to czasu. Teraz kuszę ostro - i żałuję, że tak późno. DZIEWCZYNY NIE CZEKAĆ ZA DŁUGO!!! A jeśli chodzi o tego niedowiarka, to facet też pewnie nie ma wielu doświadczeń skoro nie wyczuł dziewicy.

Gość ja ja ja
a ja mialam 20 lat jak stracilam cnote.. nie uwazam tego za wstyd,bardziej wstydzilabym sie gdybym puszczala sie jak niektore 15-16 latki :/

Gość miśka 23
Albo jest za wcześnie albo za późno. Zastanawiam się gdzie jest środek? A 22 - letnia dziewica nie wydaje mi się rzadkością - znam mnóstwo kobiet, które wtedy zaczynały. Dziwi mnie raczej to, że dla większości jest wstydem sie do tego "przyznać". Ale moze w czasach, kiedy sex kieruje całym swiatem - to norma.

Gość Ataga85
Ja mam 23 lata i też jestem dziewicą :P brzydka nie jestem, faceci sie za mną oglądają. Ale się jakoś utzrymałam, bo nie spotkałam tego jedynego a raczej tego odpowiedniego. Zgadzam się z tym, że im się jest starszym tym mniej oporów i szybciej się na taki krok człowiek decyduje :P