Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Od dawien dawna to zauważyłam.

Dlaczego ładne dziewczyny nie mogą mieć kumpli- takich prawdziwych bez sexu?

Polecane posty

"czemu facet nie moze uprawiać seksu ze swoją ładną przyjaciółką - taką prawdziwą?"- jak nie może jak może?:P

Ps.: sex z przyjacielem jest boski, generalnie jest super tylko się zakochać nie można, miłość psuje przyjaźń- nie można byc wtedy w 100% szczerym w stosunku do siebie

eee tam. mam pare atrakcyjnych kolezanek. znamy sie troche i widzialem je w roznych akcjach. kiedys w liceum to myslalem o nich w kontekscie lozka. ale teraz to po prostu zajebiste kumpele.

\"Nie bede sie pieprzyc z facetem któremu sie zwierzam\" nie lubisz zwierzęcego sexu? ::P:P

Doprawdy (doprawdy3@wp.pl) R...siostry ani brata tez bym nie mogła molestować eee que pasa?

eee tam, ja mam pare kumpel za ktorymi laza pielgrzymki facetow... ale to nie znaczy, ze one akurat sa w moim typie... chyba:P

Mogę tylko potwierdzić... Ze swojego doświadczenia wiem, że zakochiwałem się z każdej przyjaciółce. Nie mówię tu o kumpelach, ale naprawdę bliskich przyjaciółkach. Nie rozumiem tylko dlaczego Wy kobiety reagujecie tak alergicznie na tego typu związki. Mówicie że szukacie miłości... a związek oparty na przyjaźni może być naprawdę bardzo trwały i uczuciowy. No, chyba że jest tak, że te deklaracje o miłości to tylko rodzaj lanserskiej przykrywki, żeby koleżanki dobrze o Was myślały, a tak naprawdę myślicie tylko cipą... Zawsze wiedziałem że prawdziwa Kobieta jest urodzoną hipokrytką :)