Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanieeeee

Pytanie do osób, które były lub sa na stażu w dużym mieście.

Polecane posty

Gość pytanieeeee

Ile zarabialiście i czy starczało Wam na samodzielne utrzymanie się. Zaproponowano mi 1800zł brutto i nie wiem, czy opłaca się przyjmować taki staż, bo muszę przenieść się do innego miasta... Więc po wynajęciu mieszkania nie zostanie mi juz praktycznie nic:O

Gość za staż palcą 750brutto
idiotko :o

Gość pytanieeeee
Chyba wiem, ile mi zaproponowano:o Poza tym nie mówię o stażu z urzędu, tylko takim normalnym, przygotowującym do pracy w firmie, idiotko:O Pytam, czy młodym osobom udaje się utrzymać za takie pieniądze w dużym mieście, bez żadnej pomocy, współlokatorów itp.

Gość zalezy jakie duzo miasto
i do czego jestes przyzwyczajona... kiedy zaczelam sie sama utrzymywac, zarabialam 2500 brutto. W warszawie to jakos wystarczylo, ale bez zadnych rewelacji - tylko jedzenie, bilety, rachunki.... :/

15:06 pytanieeeee Ile zarabialiście i czy starczało Wam na samodzielne utrzymanie się. Zaproponowano mi 1800zł brutto i nie wiem, czy opłaca się przyjmować taki staż, bo muszę przenieść się do innego miasta... Więc po wynajęciu mieszkania nie zostanie mi juz praktycznie nic To wynajmij pokój...

Gość pytanieeeee
No właśnie. Ale ja nie chcę wynajmować pokoju. Najwyżej kawalerkę. Ale ceny podane w ogłoszeniach należy jeszcze powiększyć o koszty wody, prądu, itp. i wychodzi z tego ok. 1 400zł za kawalerkę miesięcznie. No i nie będzie za co się utrzymać. Dlatego pytam. Bo jakoś się chyba na ten staż nie wybiorę. 🖐️

Gość zalezy jakie duzo miasto
no to albo rybka albo akwarium... nie mozna miec wszystkiego,, nie wiesz? bierz staz, wynajmij pokoj i juz... potem bedzie lepiej jak teraz odrzucisz staz to za pol roku bedziesz tu ryczec ze to takie niesprawiedliwe ze nie mozesz znalezc pracy, bo kazdy wymaga doswiadczenia

Gość pytanieeeee
Nie będę ryczeć. Pracę spokojnie znajdę. Nie chce mieszkać z obcymi ludźmi, bo mnie wkurwiają:classic_cool: