Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet na kafe

Stosunek mężczyzn do seksu. Zapraszam do wieczornej dyskusji.

Polecane posty

Gość amaaaanddaa
przegraniec z niego;]

Gość faceeettt
Zapewniam, ze wiecej uczelni skonczylem od Ciebie;] i wiecej przezylem od Ciebie. Nie musze wlaczac sie do dyskusji, nie jest mi to potrzebne. Ty piszac "Miałem też nadzieję, że będzie tu kilka facetów po za mną no ale cóż nie znam tego forum. " "wywolales" mnie. Przeczytałem pare Twoich postow nie wiem dlaczego smiesz siebie nazywac facetem. Poczulem sie urazony. NIby to jest tylko forum, niby tylko slowo pisane, ale z tresci postow/ stylu pisania mozna wyciagnac pare wnioskow. Ja wyciagnalem wnioski, mysle ,ze jak najbardziej prawidlowe. Jestes nieudacznikiem, ktoremu do tej pory z dziewczynami nie wychodzilo i z takim podejsciem nieszybko sie to zmieni.

Gość bimbula
facet na kafe bimbula jesteś drastyczną ofiarą psychologicznej pułapki. Czemu myślisz, że każde moje słowo, które tu wypisuje odzwierciedla to co myślę? To dlaczego serwujesz nam tu takie drastyczne psychologiczne pułapki? Żebyśmy wyszli z tego okaleczeni psychicznie? Wybacz, ale zauważ, że ja nie wdaję się w dyskusje w temacie, oceniam tylko styl tego co napisałeś. I po tym stylu zauważyłam, że nie ma o czym dyskutować. Pozwól, że nie będę dyskutować o tym o czym myślisz skoro tak przebiegle to przed nami ukrywasz i jeszcze dziwisz się, że nie odgadujemy co odzwierciedlają Twoje myśli. Nie czuję się godna tak zaawansowanych dyskusji na progu parapsychologii.

Gość GBstar
czy autorem topicku jest ksiądz?

Gość GBstar
po co gmatwać ,jak można upraszczać?

Gość GBstar
bimbula jesteś drastyczną ofiarą psychologicznej pułapki. Czemu myślisz, że każde moje słowo, które tu wypisuje odzwierciedla to co myślę? -no no no......hmmmm......czyli co ,sam lubisz manipulować ludźmi? Robienie tego na kafe nie umniejsza faktu,że przekraczasz pewne bariery. Mam nadzieję,że kiedyś ,dostaniesz za to,od kogoś,"po łapkach".

Gość złośliwa w..
Może autor ma problemy ze wzwodem skoro tak Go interesuje miłość bez seksu:O

Gość GBstar
powtarzam,bardziej czytelnie:):):) facet na kafe pisze: "bimbula jesteś drastyczną ofiarą psychologicznej pułapki. Czemu myślisz, że każde moje słowo, które tu wypisuje odzwierciedla to co myślę?" --------> no no no......hmmmm......czyli co ,sam lubisz manipulować ludźmi? Robienie tego na kafe nie umniejsza faktu,że przekraczasz pewne bariery. Mam nadzieję,że kiedyś ,dostaniesz za to,od kogoś,"po łapkach".

Gość GBstar
złośliwa w.. -może i ma,ale to dość niebezpieczny typ....(jak każdy świadomy manipulator)

Gość złośliwa w..
Manipulator? No coś Ty,dojrzałych myślących ludzi nie da sie zmanipulować. Żałuje ze panowie z Nim nie dyskutują,bo ten post jest w imieniu wszystkich mężczyzn. Seks po ślubie ,kontrola by nie za wcześnie...czyli z tego wynika że mamy bawic sie Wami,udawać niewinność,nie oddawać Wam ciała byście Nas szanowali.Smutne to

Gość GBstar
No coś Ty,dojrzałych myślących ludzi nie da sie zmanipulować. -oczywiście,że nie.....ale zakładasz,że wszyscy są tacy na kafe?

Gość złośliwa w...
Oczywiście że nie wszyscy...zaraz zjawią sie niedowartościowane kobiety,które przy Nim poczują sie wyjątkowo,no i oczywiście być może zranieni mężczyźni którzy tak jak On będą pisać o tym że kobiety to... Czy tylko ja widzę ,że w jego wypowiedziach jest widoczny brak szacunku do kobiet ?

Gość GBstar
a..i jeszcze jedno...złośliwa ...Ty napisałaś:Manipulator ja :manipulator ponadto,skojarzyło mi się jeszcze coś takiego z tym panem: jak kura dużo gdaka,to mało jajaek znosi.....hehehe:):):) (mogę,ewentualnie ,kurę zamieć na koguta)

Gość złośliwa w...
Z doświadczenia wiem,że to facet który został zraniony,przez jakąś wyzwoloną kobiete,a może za wcześnie dostał ? Nie wiem nie wnikam,wczoraj mnie zignorował:O

Gość GBstar
Z doświadczenia wiem,że to facet który został zraniony,przez jakąś wyzwoloną kobiete,a może za wcześnie dostał ? -kto wie....pewnie coś jest na rzeczy...może sam napisze,w chwili szczerości (jeśli na takową go stać)

Gość spaghetti
facet na kafe piszesz, ze naszla cie refleksja ale mi sie wydaje, ze ty nie myslisz za siebie twoja opinia nie jest samodzielna, jak na dloni widac ze uksztaltowal ja Kosciol i otoczenie + wydaje mi sie, ze jest Ci ona po prostu na reke :p i zgadzam sie z facetem (pomaranczowym), nie piszesz jak prawdziwy mezczyzna i tez mam przeczucie, ze jestes nieudacznikiem i ta twoja teoria jest jak chlodzacy plaster na rane znam jednego Wegra, lat 27, baaardzo religijny, prawy, dobry, prawiczek z zasadami, zaciekle przeciwny uprawianiu sexu przed slubem tylko cos mi sie wydaje, ze gdyby ten Wegier byl atrakcyjny, wygladal jak np Brad Pitt, mial wiecej umiejetnosci spolecznych (szczegolnie chodzi o podejscie do kobiet) i nie byl tak nudny to juz by nie byl prawiczkiem po prostu przysposobil swoje poglady do sytuacji zyciowej biedaczek:)

Gość GBstar
i jeszce jedno,w temacie napisał: "Stosunek mężczyzn do seksu. " a może powinien pisać wyłącznie w swoim imieniu?

Gość złośliwa w...
Facet który wypowie sie inaczej niz załozyciel topiku bedzie w jego oczach zniewieściały:O ech ciesze sie ze to tylko kafeteria

Gość facet facettt
ktoś tam napisał: "Ale śmieszne jest to że mężczyźni nie biorą pod uwagę, że te kobiety też ruchają dla sportu i tak optymistycznie zakładają że dziewczynki to takie słodkie stworzonka szukające miłości. I już słyszałam wywodky kolesi o naturze mężczyzn i kobiet :] sranie w banie to facet chce myśleć że jest górą w seksie" To sobie kobieta "ruchająca dla sportu" porucha, gdy napalony facet w nią wejdzie i skonczy po 30 sekundach !! hahah Alez miała przyjemnośc, prawda? "pruchała sobie że hej....do samego orgazmu........tyle że tylko jego !!! On jest zadowolony,spełniony,a ona ? LOL Teraz wiecie dlaczego facet jest górą w seksie ???? On zawsze osiagnie zadowolenie,a to właśnie ono jest kulminacją aktu seksualnego. On sie nie musi, w przeciwieństwie do kobiety, uczyć orgazmu. Fizjologia stworzyła go tak by go zawsze osiągał, kończąc tym samym akt seksualny.A kobiety (zwłaszcza te wskakujące do łóżek na skinienie palca} , są podczas tego aktu niczym przedmiot i powinniście sobie z tego zdawać sprawę. Więc jeśli jakies puszczalskie próbują argumentowac dawanie na lewo i prawo tym że to one "zaliczają,są górą ruchając dla sportu",zwyczajnie usprawiedliwiaja swoje zachowanie i próbują pozbyc sie poczucia winy ( te bardziej inteligentne). Te puściejsze ( a raczej luźniejsze tu i tam :-) ) i tak niczego nierozumieją. Dziś sobota,kobiety bedą w klubach zaliczać facetów.... buahhahah

Gość GBstar
po prostu przysposobil swoje poglady do sytuacji zyciowej ----coś w tym jest!

Gość czterdziesci dziewiec i pol
a co w takim razie z ateistami? 🖐️

Gość spaghetti
zlosliwa nie wiem czy brakuje mu szacunku do kobiet, ale mam wrazenie ze on traktuje kobiety jak inna kategorie czlowieka :s zgodze sie, ze istnieja roznice miedzy kobietami i mezczyznami, nawet naukowcy przyznaja ze mamy roznice w budowie mozgu, inna gospodarka hormonalna (testosteron i te sprawy) te roznice maja wplyw, ale autor strasznie plytko do tego podszedl traktujac kobiety prawie jak inny gatunek i to spoleczenstwo uksztaltowalo jego opinie, na szczescie myslenie spoleczenstwa idzie do przodu,feminizm, rewolucja seksualna w latach 60 latach popchnela troche sprawe do przodu i kobiet moga sie cieszyc wieksza akcptowana przez spoleczenstwo swoboda podejrzewam, ze autor zaraz mnie zaszufladkuje w swoim jakze sterotypowym mysleniu w kategori "kobiet wyzwolonych" hihi otoz nie jestem zaciekla feministka,feminizm w nietkorych postaciach mnie nawet razi, bo nie potrafi docenic naszej kobiecosci i tym ze sie roznimy od mezczyzn i razi mnie szowinistyczne podejscie mezczyzn, ktorzy kryja to pod plaszczykiem szacunku do kobiet

Gość GBstar
Teraz wiecie dlaczego facet jest górą w seksie ???? On zawsze osiagnie zadowolenie,a to właśnie ono jest kulminacją aktu seksualnego. On sie nie musi, w przeciwieństwie do kobiety, uczyć orgazmu. Fizjologia stworzyła go tak by go zawsze osiągał, kończąc tym samym akt seksualny.A kobiety (zwłaszcza te wskakujące do łóżek na skinienie palca} , są podczas tego aktu niczym przedmiot i powinniście sobie z tego zdawać sprawę. -------co za szczęście mieć u boku normalnego faceta,który nie truje głowy takimi tekstami (choćby i były podparte gruntowną wiedzą)

Gość star is only one
jestem facetem:p za bardzo przezywacie; to jest tylko forum; piszecie jakies dziwne rzeczy o manipulacji, parapsychologii, jakis pulapkach... nie sadze zeby o to autorowi chodzilo... a jesli chodzi o sam temat, to wydaje sie byc nieciekawy, autor jest uparty, pisze dosc dziwne rzeczy w sumie Wy kobiety nielepsze dziwne rzeczy:p; no i dochodzi do tego dlaczego znalazl sie na on kafeterii i zalozyl tamat odpowiedz: prawie wszystkie tematy na kafeterii swiadcza o jakis problemach autora, trafia przewaznie tutaj ludzie ktorzy maja problemy wieksze lub mniejsze; dluzsze lub krotsze; tylko, ze autor dostaje najczesieciej odpowiedzi od ludzi takze z problemami (ktorzy bez powodu tutaj nie znalezli sie); i dosc czesto wtedy wyniki takich "ankiet" sa zakrzywione no i dlatego malo lub nikt tutaj z facetow nie pisze

Gość GBstar
no i dlatego malo lub nikt tutaj z facetow nie pisze -amen:)

Gość GBstar
star is only one -no nie wiem ,kochanienki,na swoj sposób Twoja analiza sytuacji i też Cie dyfkwalifikuje z grona normalnych facetów....:) a dlaczego? bo za bardzo zadzierasz głowę:):):)

Gość GBstar
tylko, ze autor dostaje najczesieciej odpowiedzi od ludzi takze z problemami (ktorzy bez powodu tutaj nie znalezli sie); -czyli Ty jesteś duchem świętym i przemawiasz do nas inną drogą,a nie tą w postaci wysyłąnych postów? :):):):):):):):):):)

Gość star is only one
sniadanie jadlem:) do GBstar kochanienki? nie za szybko:p czy zadzieram glowe, nie wiem, moze to tak mozna odebrac; staram sie byc konkretny;] z tym duchem swietym za bardzo nie zrozumialem... w sumie jakis powod wejscia na kafeterie musial byc, po tematach/postach sadzac (nie wyszlo mi w zyciu, rzucil mnie, ja go nie kocham, zdradzil mnie itp. itd.) ze problem, ludzie pisza pod czarnymi lub pomaranczowymi nickami, pisza pod wieloma nickami; odpowiadaja na tematy; wiadomo kazdy czlowiek ma problemy, ale nie sadze zeby forum bylo najlepszym sposobem to ich rozwiazywania; no i jak sie ciagle czyta o problemach, odpowiada sie na problemy (ludzie niektorzy maja w tysiacach liczbe postow) to sadze, ze traci prawidlowa ocene sytuacji w ogole przez te wszystkie tematy wydaje sie byc to forum smutne, moze dlatego tak wielu ludzi tutaj zaglada...

Gość GBstar
star is only one --jeszcze rzutem na taśmę odpowiem Ci......przepraszam za kochanieńkiego...faktycznie mogłeś to wziąć zbytnio do siebie:):):):):) ok,zmykam do realu ....ktoś już na mnie wywiera słodką presję .........miłego klikania

Gość star is only one
prawie zakochalem sie:p to forum nie jest dla mnie zmykam stad milego dnia i zycia:p pa