Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość St.

Czy to stulejka ?

Polecane posty

Gość St.

Mam do was pytanie . Czy to jest stulejka ?? http://img182.imageshack.us/my.php?image=zdjcie008lc1.jpg To wyglada mniej wiecej tak : Jest takie jakby zrosniete ze soba no i w zwodzie nie moge sciagnac skóry z napletka :/ Do chirurga sie boje isc , a tym bardziej powiedziec rodzicom. Blagam pomozcie ... Mozna to jakos samemu zlikwidowac ??

Gość St.
A jak to zlikwidowac ? I czy to powoduje to ze w zwodzie nie moge sciagnac skory z napleta ? jak jest normlany (bez zwodu) to da sie sciagnac skore

Gość St.
Noto czemu podczas zwodu nie moge sciagnac skory z napletka ? a jak jest on normalnie to moge ?

Gość St.
Skoro mam stulejke cepie to dlaczego bez zwodu moge sciagnac skore ? pomysl zanim cos napiszesz... Czekam na inne porady i opinie ;]

Gość St.
Noto raczej sobie tego nie utne nie :/ Kurde ... jak najszybciej chcialbym zeby moj penis byl w pelni sprawny ^^ ale wstydze sie isc do chirurga :(

Gość St.
Tak se do starszej powiedz... dobra nie chce sie klucic z jakims neo... wejdz se na czat i se tak pogadaj z innymi :) Tutaj jest powazny temat ^^ FIUCIE !

Gość St.
Juz wiem oco chodzi ;) W pewnym miejscu mam takie zwężenie (podczas wzwodu tylko lekko moge sciagnac skore) i mam pytanie ... czy jak bede regularnie to rozciagal podczas kapieli to to tak jakby "zniknie" ;)

ile masz lat? Jak jeszcze jesteś przed ukształtowaniem się "wielkości" penisa to możesz sobie w ciepłej wodzie w wanie rozciągać ,ale też masz krótkie wędzidełko więc też systematycznie je rozciągaj bo jak to zrobi dziewczyna a nie ma wyczucia gdy jest podniecona to może naderwać.

to jest baranie wędzidelko...kazdy ma takie!znaczy sie kazdy facet...stulejka to skorka ktora tak opina kutasa ze sie chce sie zsuwac...