Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grahhamka

zatrzymana woda a raczej jak się jej pozbyć?

Polecane posty

Gość grahhamka

przez źle dobrane tabletki, pomimo diety, pomimo ćwiczeń spuchłam jak banieczka, zatrzymała mi się woda, skóra jakby zwiotczała.. czuje sie ocieżała, niedelikatna i spuchnięta... dzisiaj lekarz przepisal mi inne tabletki, slabsze pod wzgledem hormonow, takze po 3 opakowaniach yasminelle (niestety) dzisiaj przyszedl pierwszy dzien przyjmowania logest. jak co dzien tez pocwiczylam... ale woda ciagle jest i teraz boje sie, ze ta woda zostanie, nie wiem jak nowe tabletki zadziałają i mam zamiar sie nie poddawac i dalej cwiczyc ale prosze doradźcie mi co mam zrobic zeby sie pozbyc tej opuchlizny? bo ja juz mam dosyc, czuje sie nieatrakcyjna, niezadbana, grubaśna :(

Gość jolcia1965
po prostu idż do apteki niech ci farmaceutka doradzi są takie zioła naodwodnienie, albo dużo pij wody niegazowanej może ci się oczyści organizm

Gość grahhamka
pije 1,5 l wody dziennie minimum + zielona i czerwona herbata, kawa (w sumie dziennie ok 5 ) .. jeszcze pije czasami do tego kakao i czuje sie jeszcze bardziej nabrzmiała... ciagle tylko sikam - to wszystko

Gość jolcia1965
Z tym sikaniem to dobrze