Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

wczesne objawy ciazy??

Polecane posty

dziewczyny! bardzo sie boje, dlatego musze sie tym z kims podzielic. wspolzylismy bez zabezpiezenia w 16 dnium cyklu ( moj trwa okolo 28), ale nie skonczyl we mnie. jak go pozniej dopytywalam to mowil,ze wyszedl ze mnie nie dlatego ze czul ze skonczy, tylko tak po prostu... ale strasznie sie boje, poniewaz mam nietypowe objawy. zawsze okolo tygodnia przed okresem bolaly mnie cale piersi, byly bardzo wrazliwe na dotyk, a teraz bola mnie tylko sutki przy dotyku, od paru dni doszla rowniez swedzenie (ale przewaznie lewej piersi), poza tym od momentu stisunku czasem pobolewa mnie podbrzusze, czaem jajniki ( to wczesniej sie raczej nie zdarzalo), do tego dochodzi rowniez tmperatura- raz termometr wykazuje 36,6 a innym razem 37,1... nie wiem co robic. nie wiem co mam o tym myslec. 5.10 mam dostac miesiaczke. ale chyba jutro z porannego moczu zrobie pre test... strasznie sie boje :(

czy ktoras z was miala podobny przypadek? wiem,ze kazda z nas jest inna, ale...

Gość ciężarna internautka
Mnie pobolewało podbrzusze i non stop biegałam do toalety bo myslałam że za chwile dostane okres.....no i nie dostałam. ale zrób ten test dla pewności i nie bój się;)

Gość kkkkkkkkkkali
a bolały Cie piersi i mials wysoką tepm. ?

Gość ciężarna internautka
bolały mnie ale nigdy wcześniej przed okresem mi sie to nie zdarzało. co do temperatury nie mam pojecia nie mierzyłam. tylko po co tu czekać do jutra ze zrobieniem testu??

Gość kkkkkkkkkkali
zrobię dzisiaj. Tylko mnie nie bolą ani piersi ani podbrzusze i mam niska tmp. tylko 4 dzień okres sie spóźnia.

z ta temperatura jest roznie. wczoraj wieczorem byla normlana, dzisiaj rano 36,9.ciagle skacze , nie wim o co chodzi...