Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hera 33

zdrada przez internet

Polecane posty

Gość Hera 33

Witam wszystkich mam faceta od 4 lat prawie , nasza sytacja jest troche skomplikowana ,zenie mozemy byc razem ! jakis czas było ok sielanka jak w wiekszości zwiazkow . Wydawalo mi sie ,że jest wspaniałym człowiekiem ! dawal mi to co każda kobieta pragnie i jest spragniona dowartościowanie ,czulość i cieplo ! od pewnego czasu czułam ,ze cos ukrywa przede mna zaczelam podejrzenia ,awamtury itd och ta cholerna zadrosc ! Aż pewnego razu przeczytałam na jego telefonie sms oczywiscie od kobiety ! fakt ,ze treść nie byla dwuznaczna ,ale sam fakt ,ze rozmawia i utrzymuje kontakt z jakaś kobieta ! tlumaczyl , że to stara znajoma poznana jeszcze przede mna ! Uwierzyłam ! i teraz znowu sytacja sie powtorzyła znalazłam smsy znowu od kobiety z tym ,ze on juz sobie ja odwiedzal ! tlumaczenia jego byly nastepujace ,ze on sie chcial ode mnie uwolnić emocjonalnie , bo nasz zwiazek nie ma przyszłości itd . Oczywiscie ,że mnie kocha i wie jak mnie zranił itd ! co mam robić !!?? tak cieżko zerwać , ale wiem że musze bo znowu pewnie za jakis czas mnie spotka kolejny cios ! pozdrawiam !

Gość nauxuriance
jak wiesz to po co pytasz. chcesz sie utwierdzic w przekonaniu ze robisz dobrze? czy szukasz rad w stylu zostan, wybacz? dla mnie jestes zalosna ze pytasz o cos takiego .

Nie jest żałosna, po prostu ja większość cierpiących potrzebuje się wygadać. Oczywiście że odejdź skoro związek wg niego nie ma przyszłości. :o

Gość usze to powiedziec
jaki problem?????

Gość Hera 33
on twierdzi ,ze mnie kocha ,ze jestem jedyna ,ale ,ze musi sie od naszej milości uwolnic ,bo wie ,ze nasz zwiazek nie ma szans na to ,zeby byc kiedys razem ( mieszkamy osobno ) ze probuje zapomniec !!

Gość Hera 33
daje Wam pod dyskusje to czy mu uwierzyc ,ze tak jest czy mnie oszukuje ?? nie wiem co mam robic ???

"bo wie ,ze nasz zwiazek nie ma szans na to ,zeby byc kiedys razem ( mieszkamy osobno ) ze probuje zapomniec !! " Co za idiotyczna wymowka... facet ewidentnie Cie oszukuje...

Gość on cie nie kocha
sama sie oszukujesz wierzac w to, chcesz takiego zycia? ze ciagle bedziesz oszukiwana i nieszczesliwa? chcesz to przymykaj oko na takie smsy i bedzie sobie facet mial wiele kobiet a potem i takl cie rzuci dla innej.

Gość HERA 33
tylko ,ze to z mojej winy nie mozemy mieszkac razem ! a jego zabija samotnosć !

zostaw tego chłopa, jak widać nie koniecznie jest prawdomówny :-o po prostu nie jest Ciebie wart, ot co.

Gość Anielica z piekła rodem
To, ze nie mozecie mieszkac razem jest powodem tego, ze nie mozecie byc ze soba? W tym momencie tlumaczysz jego zagrywki, beznadziejne zachowanie... dla mnie on nie jest facetem... jest palantem, bez obrazy...

Gość on cie nie kocha
jakby kochal bylo by inaczej, nie spotykalby sie z innymi, ty chyba nie wiesz co znaczy zakochany facet?!

Gość Hera 33
Macie racje on mnie haniebnie wykorzystal i oszukiwal ! wiedzial ,ze balam sie panicznie rozstania z nim dlatego bezkarnie flirtowal , bo wiedzial ,ze i tak wybacze ! jestem IDIOTKA !!