Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dori65

odstawiam tabletki

Polecane posty

Gość dori65

powiedzcie mi czy moge odstawic tabletki zostalo mi 10 w opakowaniu.Czy lepiej brac do konca.Dostalam jakiegos uczulenia na buzi i wogule czuje ze musze troche odpoczac od tabletek.Biore juz 4 lata.

Gość aleve7
lepiej wez chociaz 16 z opakowania to jest minimum, a potem jak chcesz to odstaw, a to uczulenie to od tabl antY????

Gość dori65
powiedz na ile odstawilas tabletki bo ja planuje na 2 miesiace.Czy lepiej sie czulas po odstawieniu i czy mialas jakies dolegliwosci w tym czasie

Gość dori65
mysle ze to od tabsow to uczulenie wyglada jakbym miala poparzona i strasznie piecze.jak bylam w ciazy to tez mi sie tak zrobilo i ginekolog powiedzial ze to hormonow zaduzo

Gość aleve7
to zadzwon do ginekologa jak masz jakis tam numer do ginosia... jak nie to idz w pon niech ci zrobia badania na hormony! wez cos na alergie jakis cet alergin czy cos i wapno

ja odstawilam i juz 2 lata nie biore , wpadki tez nie bylo, a czulam sie dobrze po odstawieniu, no i okres regularnie :D

Gość aleve7
a mnie bola jajniki, gin mowil ze to spowodoowane owulacja:(nie wiem ile to potrwa:(ale strsznie mi to utrudnia normalne funkcjonowanie