Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gazeta wyborcza

lubicie sobotnie poranki?

Polecane posty

gazeta wyborcza takie gdzie mozna sobie posiedziec w pizamce, z goracym kubkiem herbaty przed komputerem i po prostu podelektowac sie chwila dla siebie nie:O wole polezec z panna w łózku :P:P:P

wlasnie jeszcze nic nie jadlam i nic nie pilam ale jestem za leniwa zeby sobie zrobic:P zmeczylam sie sprzataniem w pokoju:)

To wracaj pedem do lozka do panny:)) A tak na powaznie ja tez uwielbiam lezec z moim mezczyzna, ale poniewaz on pracuje w nocy to spi nawet do 16, a ja po prostu o ktorejs tam godzinie musze wstac bo mnie wszystko boli od tego lezenia.

brat--niedziewdz no ja od poniedzialku do piatku tez mam samotne ranki w zimnym autobusie a potem na uczelnii:)) a kawa to przelotem z automatu:(( W soboty lubie polezec kolo ukochanego, ale lubie potem tez wstac i lenic sie przed komputerem.

No ja tez sama sobie nie zazdroszcze tym bardziej, ze musze je brac naprawde wczesnie:((( No ale od tego jest weekend by odpoczywac po krolewsku tzn w cieplej pizamce i pysznej herbatce lub kawusi:))

wstydz sie- siedziec jeszcze w pizamie:-O JAZDA SIE MYC I UBRAC I ZACZNIJ JAK CZLOWIEK FUNKCJONOWAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :classic_cool:

pracuję prawie wszystkie soboty, ale za to obijam się w tygodniu do południa :)

Gość kjjhjkjhkghjkjgk
nienawidze sobotnich poranków :o

Gość kacykkk
w sobote leczy sie kaca