Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geezismyfeez

spadające centymetry z B,B i U -jak to zrobić?

Polecane posty

Gość geezismyfeez

Hej. Napiszcie mi proszę jaką aktywność stosujecie, żeby gubić cm w tych najbardziej problematycznych miejscach - Brzuch, Biodra i Uda ?? Najbardziej interesują mne wypowiedzi osób z figurą gruszki -czyli dość szczupła góra ale za to zwalisty dół. Największy problem mam z udami :( nie są bardzo obtłuszczone (choć jeszcze troche jednak są :p ) ale są masywne - pojawił mi się ten mięsień po zewnętrznej stronie i nie wygląda przepięknie :/ Aha, i najbardziej zależy mi na wyszczupleniu wnętrza ud - tam gdzie uda prawie przechodzą w pachwiny - mam dwie buły :( HEEEELP!

Gość nie pomogę ci
ale chociaż podbiję! :-) Też mnie ciekawi - jak schudnąć w centymetrach - a nie kilogramach! Wydaje mi się - że można coś osiągnąć jedynie przy pomocy ćwiczeń na poszczególne partie ciała - bo dieta czy odchudzanie spowoduje, że będzie się chudnąć "od góry" - a przecież nie o to chodzi! Może wypowie się ktoś "znający się"? :-)

Gość geezismyfeez
no widze ze wszystkie kafeteriuszki albo maja lenia albo po prostu serce z kamienia :(:(

Gość moooosloo
ej no....pomóżcie :(

Gość khglgb
to chyba oczywiste ze musisz robic cwiczenia na poszczegolne partie ciala, ale nie silowe tylko aeorobowe bo po silowych tluszcz moga zastapic miesnie i reka moze wydawac sie bardziej masywna, ale i tak nie unikniesz spadania i innych czesci niz bys chciala- tak czy tak ubedzie ci z biustu, ramion czy czego tam jeszcze. Nie ma przepisu "jedz papryke a nie jedz czosnku to schudna ci uda, jedz ryz a nie jedz makaronu to schudniesz w biodrach itd..."

Gość geezismyfeez
a jezeli zaczne uprawiac aeroby na czczo? podobno wtedy razem z tluszczem pali sie troche miesnia... wiec to dla mnie tak optymalnie bo mam mocno umiesnione nogi :(

Gość frgvtrgbt
ogolnie przy diecie niskokalorycznej spalaja sie miesnie a nie tluszcz(tzn. tluszcz tez), wystarczy ze zajmiesz sie areobami a nie cwiczeniami silowymi, czyli male obciazenie duzo powtorzen szybkich,

Gość frgvtrgbt
na czczo to musialabys rano zaraz po wstaniu i pozniej godzine po nic nie jesc, jak dasz rade to czemu nie. I pamietaj o posilkach godzine przed i godzine po cwiczeniach nie jedz

Gość geezismyfeez
no to probuje od jutra :D najwyzej padne na pysk :p dorzuce jeszcze 8 minut legs & buns

ej, ej, ej. po pierwsze, to przy diecie tłuszcz spala się równomiernie z całego ciała... a mięśnie nie mają prawa się zrobić przy ujemnym bilansie kalorycznym. po drugie, jeśli po ćwiczeniach nie będziesz jadła to zaburzysz gospodarkę anaboliczną....

Gość geezismyfeez
ale po cwiczeniach to i owszem - bede jadla :)