Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam faceta i juz

SZUKAM FACETA !!!

Polecane posty

Gość szukam faceta i juz

wiek 21-26lat wzrost powyzej 180, szczuply kolor wlosow bez znaczenia, ale lubie taka srednia długosc u facetow (nie na 2mn wystrzyzone) z poczuciem humoru, czasem ironicznym lubiacy czasem sie bawic, ale nie do przesady (czasem bar, disco) najlepiej koziorożec albo skorpion potrafiacy sie ubrac (bron boze jakies jeansy z napisami, tandetne koszulki w stylu podroby błyszczace D&G :O) pewny siebie, nie jakas ciapka gdzie znajde takiego???

Gość szukam faceta i juz
czy to az tak duze wymogi?:(

Gość szukam faceta i juz
ehhh znam takiego jednego, ale zajety:O musi miec charakter taki troszke z pazurem ale mimo to wrazliwy ma byc :)

Gość szukam faceta i juz
jak sie opisze to bedzie wklej zdjecie:P a tu go nie wkleje nie mialabym takich wymagan gdybym sama soba nic nie reprezentowała

Gość ja spelniam Twoje wymogi
poza jednym, jestem wodnikiem; a Ty spelniasz moje: czarne oczy, czarne wlosy ladna, szszczupla wzrost z jakies 170-174 nie spedzajaca duzo czasu przed lustrem ciepla, wrazliwa, sympatyczna

jest tylko jeden feler. mam na imie Bożydar, a na drugie Maria :-(

Gość szukam faceta i juz
nie spelniam Twoich, jestem blondynka i mam niecale 170 :)

"nie mialabym takich wymagan gdybym sama soba nic nie reprezentowała" - wybacz, ale sie z Toba nie zgodze. wielokrotnie zdarza sie tak, ze (nie moja opinia, obserwuje jednak to, co sie wokol mnie dzieje), dziewczyna malo atrakcyjna fizycznie ma spore wymagania co do swojego potencjalnego partnera.

Gość szukam faceta i juz
jestem ładna,figura : waga - 10kg od wzrostu, biust C, studije, jestem pewna siebie, zbyt wrazliwa, romantyczna, lubie sie smiac, bawic, czytac ksiazki, potrafie walczyc o swoje, jestem pamietliwa, czasem egoistka, zawsze szczera, co jeszcze chcesz wiedziec?:P

Gość szukam faceta i juz
dodam jeszcze tylko że nie depiluje sie w ogóle, śmierdze kremem na zmarszczki, śpie w pawlaczu, tata odprowadza mnie na uczelnie bo przedtem dzieci rzucały we mnie kamieniami i puszkami po Sprite, no i jeszcze mam piórnik z postaciami kreskówki Naruto :classic_cool:

Gość szukam faceta i juz
podszywom podziekuje :D

niby cechy charakteru masz fajne; ale ja jeszcze nigdy nie zakochalem sie w blondynce:/ i nie sadze zeby to mogloby sie zmienic

ja - nic. ale skoro ty kogos szukasz, to powinnas byc przygotowana na to, ze sama nie spelniasz czyjegos wymagania.

ale skoro ty kogos szukasz, to powinnas byc przygotowana na to, ze sama nie spelniasz czyjegos wymagania. a czy ja nie jestem? nie ma ideałów i twierdze że moje wymogi az tak kosmiczne nie sa

A może ja spełniam Twoje wymogi ;) Jestem brunetką, mam zielone oczy ;) Jaka jestem? - wesoła (miewam czasem złośliwe poczucie humoru) - nieco egocentryczna - ciepła i serdeczna - spontaniczna - z zasadami ;)

wodniki ciapki? raczysz zartowac. wodniki sa jednymi z najbardziej niezaleznych znakow zodiaku. maja swoje zdanie i nic nie wplynie na zmiane ich decyzji. sa podobne pod wieloma wzgledami do skorpionow :classic_cool:

widocznie obracasz sie w ciapkowatym towarzystwie. i nadajesz etykietki, a to brzydka cecha. wodniki to oryginaly, moze po prostu zbyt niezalezne dla ciebie? ja jestem skorpionem i nie lubie kobiet, ktore szufladkuja mezczyzn.

Klucznica Violinova wiem jakie sa zasady na forum :) zazdrosna jestem owszem, ale nie o Ciebie :D zgadaj sie z tym od brunetek gdzie indziej bo śmiecisz mi tu :P a koloru włosów nie przefarbuje :)

widocznie obracasz sie w ciapkowatym towarzystwie. i nadajesz etykietki, a to brzydka cecha. wodniki to oryginaly, moze po prostu zbyt niezalezne dla ciebie? ja jestem skorpionem i nie lubie kobiet, ktore szufladkuja mezczyzn. mozliwe, ale wszystkie wodniki z jakimi mialam stycznosc mialy cos z ciapek, wiec mam prawo miec jakies zdanie o nich, a szufladkuje tak samo mezczyzn jak wy kobiety :)

Gość ukier t
ja jestem wolny mam 25 lat i co najwazniejsze nie uzywany - prawiczek , ale reszta sie nie zgadza