Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam faceta i juz

SZUKAM FACETA !!!

Polecane posty

Fora zaśmiecają raczej takie panny, jak ty, które muszą się reklamować w internecie, bo w realu nie mają szans na poznanie kogoś. Mój post jest jedynie parodią ciebie :D Baj, baj niunia 🖐️ Z takim charakterem (a raczej jego brakiem) wiele nie osiągniesz.

Nie wiem, czy znajdzie sie facet, ktory zechce dziewczyne, ktora wybiera faceta spod konkretnego znaku. To ciemnogrod. Ale jak tak bardzo chcesz sie w to \"bawic\", to skoro jestes zodiakalnym skorpionem, to jestes wredna, a takiej zaden nie chce :P

Gość cxvxv
szukam faceta i juz - podstawowe pytanie - jestes smigana, czy dziewica?

kiepsko - nie masz wlasnego zdania? nie mialabys u mnie szans. nie mam włąsnego zdania? chyba własnie mam, skoro Ty twierdzisz ze wodniki to nie ciapki a ja ze tak, wiec wynika z tego ze mam swoje zdanie! ja nie mialabym u Ciebie? pewnie poza znakiem zodiaku zadnego mojego wymogu nie spelniasz

Gość ukier t
no wiec jestes uzywana czy nie ,? To najwazniejsze . Nie chce zuzytych szmatek .

Gość ja spelniam Twoje wymogi
wodniki - ciapki? niby studiujesz, a jednak ograniczona jestes skoro wierzysz w jakies bzdety no Ty Klucznica widac, ze masz lepszy charakter o naszej blondi no i wyglad juz mi bardziej pasuje tylko ja mam zielono-niebieskie oczy, a Ty masz zielone nie wiem czy to dobre polaczenie:p

ano nie masz wlasnego zdania - opierasz sie na znaku zodiaku a to juz jest sugerowanie sie opiniami innych. wyrazanie swojej opinii na temat tak blahy, jakim sa znaki zodiaku, nie uwazam za posiadanie wlasnego zdania. widze, ze ubodlo. nie mialabys u mnie szans a twoje,ze tak to ujme, "wymagania" spelniam z nadwiazka. tyle, ze ja lubie kobiety, a nie bilboardy z horoskopem w tle.

Gość olejzpierwszego
oj jak ja lubie takie posty moze sam napisze podobny i w tym samym stylu: kobieta lat od 19 - 24... z ładna figurai duzymi piersiami, preferuje rude i blondynki (sorry dla szatynek i brunet - life is brutal) do tego dobrze by byly interesujace, zabujane ze mna i gotowe zrobic wszystko co tylko powiem... preferuje kobiety zrownowazone i lubiace sex w kazdej mozliwej pozycji (oral i anal included) no i zeby byly dziewicami do tgo dobrze jakby potencjalne kandydatki nie mialy matki gdyz to tylko utrudnienie... posiadanie wlasnego mieszkania oraz samochodu uwazam za dodatkowe atuty

ja napisałąm ze najlepiej koziorozec i skorpion, bo z doswiadczenia z osobami spod tych znakow sie dogaduje najlepiej ograniczony to jestes Ty nie kumam wredna owszem jestem ale dla wrogów, prawdziwi przyjaciele sa dla mnie jak rodzina, nie jestem jaks wystraszona gaska i nie bede robic z siebie sierotki, wlasnie taki mam chrakter i szukam faceta z podobnym

Gość moze sie skusze
odpowiedz czy jestes podobna do tej z linku . Musze widziec z kim sie zadaje.

Gość moze sie skusze
jestes podobna do tej laski z dwoch ostatnich linkow . Krotka pilka tak czy nie ?

Gość Maciej20
Ja spełniam wymogi :) Jestem z Torunia.

Gość Maciej20
mam prawie 21 lat.

Gość Tymon22
A Ja mam 22 :):) też spełniam wymogi... mieszkam w Bydgoszczy ;)

Gość Jesteś ładna
tak? Podpierasz się opiniami innych czy też wyciągasz taki wniosek spoglądając w lustro?

Gość qqqqqqqqqqqqq
jakbys byla ladna to bys nie szukala faceta w internecie a jakbys byla inteligentna to w ogle bys tutaj nie weszla

Gość Ja również spełniam Twoje
wymogi, ale Ty nie spełniasz moich. Nie przepadam za zarozumiałymi dziewczynami.

Gość Tymon22
dasz namiar na siebie ? porozmawiamy prywatnie

Gość moze sie skusze
idz szukaj dalej . DObranoc.

maciej czyli masz 20 to odpadasz dalej Z takim charakterem (a raczej jego brakiem) wiele nie osiągniesz. nie zauwazylam tego wczesniej moglabys sprwcyzowac z jakim charakterem dokladnie? jestem wredna? bo nie wchodze w tylek ludziom ktorym nie mam ochoty ?