Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam faceta i juz

SZUKAM FACETA !!!

Polecane posty

Z takim charakterem (a raczej jego brakiem) wiele nie osiągniesz - co miałam na myśli? Niunia, podobno studiujesz :D Z naciskiem na "podobno" :D A myślenie na poziomie głębokiej podstawówki. Już ktoś o tym tutaj napisał :D Jak to nie wchodzisz? Wchodzisz i to wszystkim - zostawiając takie ogłoszenie. Łatwa jesteś :D

pytanie do Klucznicy z Blondi wiadomo cos nie tak jest, ale z Toba tez musi cos byc nie tak jak z nia "przepychasz sie"; no i chyba tez masz jakies braki tak jak blondi skoro w realu nie mozesz znalezc nikogo...

szukam faceta - zabawna jestes z tym swoim wiecznym zdziwieniem i brakiem zrozumienia co w tobie jest "nie teges" :) jak dorosniesz- zrozumiesz :) jak na razie jestes lakomym kaskiem - dla przecietniakow i doskonalym placem zabaw - dla clownow :) powodzenia i jak najmniejszej ilosci zmarszczek :classic_cool: choc moze przydaloby ci sie ich pare - na mozgu 🖐️

Gość sddsds
jakby autorka tematu nie byla blondynka to myslalbym ze to pisze Jolanta Rutowicz , podobne przekonanie o wlasnej wielkosci niepoparte niczym :O , nie chce mi sie jej nawet czytac

nie kumam - na kafeterii niestety ich brak ;) Z jednym wyjątkiem, oczywiście :) Jak widzisz większość nosicieli spodni nie chwyta ani mojego dowcipu ani też nie rozpoznaje, kiedy żartuję ;)

biuro matrymonialne tu oststnio jest :) ale wymogi mam podobne ;) przesadzacie, że jedziecie tak po niej, leczycie tak swoje kompleksy? ktos naprawde madry nie mowi innym ze sa malo inteligentni itp. tylko zlewa sprawe bo nie warto... a Klucznica Violinova chcesz w ten sposob zaistniec na kafe osmieszajac ta poszukujaca faceta? parodia to jest ale z was:O

no ja tez nie wiem co tutaj w ogole dzieje sie; niby wszyscy tacy madrzy, piekni, pisza piekne zdania, stosuja ironie... tylko czemu siedza na kafeerii? bo w zyciu juz tak pieknie nie jest, nie mozna zaslonic sie nickiem..., zamknac temat, otworzyc inny...

Gość tak to jest jak
pasztet szuka faceta :(

Tymon22 ja Ci powiem o co tu chodzi, przez topik tej dziewczyny teraz ci "madrzy bardziej" beda starali sie wypromowac i zareklamowac wlasa osobe ...typowe na kafe jak to fajnie jechac po innych, jeszcze w necie gdzie jest sie anonimowym

Gość tak to jest jak
nie masz wygladu . Lepiej sie schowaj.

Gość ja tylko na
chwilę, bo ktoś napisał, że szuka dziewicy lubiącej seks w każdej postaci!!!! To jakoś przeczy troche jedno drugiemu. A może mi się tylko tak wydaje.

Gość tak to jest jak
nie dosc ze uzywana to nie ma wygladu .

Klucznica mysli pewnie, ze braki w realu na forum moze nadrobic... Pewnie poczula sie urazona jak autorka napisala, ze jest ach i och:) p.s. Sarah Jessica Parker nie lubie tej aktorki i serialu w ktorym gra; dobrze, ze to tylko Twoj nick:p