Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam faceta i juz

SZUKAM FACETA !!!

Polecane posty

pax! pax miedzy chrzescijany! :classic_cool: dziewczynki, spokojnie :) mi zalozycielka topiku nie podoba sie ze swoim podejsciem do zycia i oddalem go jej wniepodzielne wladanie :classic_cool: skoro szuka, to pewnie znajdzie, byle nie kwiat paproci :classic_cool: zlosliwa 🌻 sarah 🌻 klucznica - 🌻 - daj juz spokoj :) wystraszylas dziewczynke ;)

Widzę, że nie tylko mężczyźni mają problemy z myśleniem :) Trudno :) A mi nie chce się tłumaczyć :) Mój post był odpowiedzią na jej :) I utrzymany w podobnej formie. Bardziej łopatologicznie nie potrafię ;)

Klucznica papatki Mam nadzieje, ze z "normalnymi" ludzmi w realu potrafisz porozumiec sie... Papatki ;) i udanego zycia... "Sarah Jessica Parker powstala przypadkiem" szkoda. ze przypadkiem nie ustwilas Jennifer Love Hewitt :p gdzies pewnie w podswiadomosci by bylo, ze osoba pod nickiem, moze tak wygladac:)

sarah, timon - i po co te prowokacje? a pozniej jeczycie, narzekacie i obrazacie. dziwni z was ludzie.

sarah, timon - i po co te prowokacje? a pozniej jeczycie, narzekacie i obrazacie. dziwni z was ludzie. o co Ci chodzi? bo nie rozumiem... kto sie spierał o mężczyzne??? ja tu tylko powiedziałam normalnie co sadze o tym jak potraktowano tu autorke, tyle...

nie kumam Hehe mam wrazenie, ze ci dupe sploszylismy:p nie wiem czemu w czuwasz sie tak w to forum, siedzisz i przezywasz jak dziecko, kotre dostalo zabawke to jest tylko forum... temat tego watku jest bzdetny, o bzdety zaczeliscie sie klocic ja wszedlem przypadkiem, "stworzylem" nick, z pomaranczowego, ktory ktos uzyl nie mam 22 lat;], mam o wiele wiecej...

nie kumam tak czytałam, temat sprowadził sie do tego że zaczeto sobie robic ubaw kosztem autorki, ktora nikogo pierwsza nie zaczepiala nastepnie Klucznica zaczeła sie coraz bardziej nakrecac zeby udowodnic głupote autorki topiku i zareklamowac swoja inteligencje nie lubie takiego czegos... bo uwazam ze naprawde madrzy nie nasmiewaja sie z głupoty innych

tymon, nie lubie wulgaryzmow ani tez ludzi wulgarnych. moze ty okreslasz tym mianem kobiety, ja znam lepsze. wykaz odrobine kultury, choc odrobine.

wiesz... ona jej napisala ze to jej topik i szuka tu faceta, Klucznica zaczeła na nia naskakiwac i rozwaliła jej temat Ty też za wszelka cene chciałeś jej pokazac, że nie ma wlasnego zdania... po tym, ze stwierdziła z wlasnych obserwacji ze jakis tam znak zodiaku jest ciapkowaty jak dla mnie to pokazała tym że własnie to własne zdanie ma, czy słuszne czy nie to juz inna sprawa...

sarah nikt cie nie prosi, zebys ustepowala. mnie to rybka, czy sie spierasz czy "pasujesz". to twoj problem. a poza tym nie klucznica rozwalila jej topik, tylko ty i timon - wepchneliscie sie i poruszyliscie tematy nie zwiazane z trescia. klucznica jak najbardziej sie wpasowala w niego, wy nie.

a pozatym nie klucznica rozwalila jej topik, tylko ty i timon - wepchneliscie sie i poruszyliscie tematy nie zwiazane z trescia. klucznica jak najbardziej sie wpasowala w niego, wy nie. jak ja sie tu wypowiedziałam to autorka była juz wykurzona przez Klucznice, czyzbys nie zauwazyl? myslac logicznie to ona jej temat rozwaliła, nie ja i Timon masz do mnie żal że Klucznica sobie poszła jak napisałam jej co mysle? nie odpowiadaj... odpowiedz jest oczywista :)

hehe wiesz mnie tam bardzo obchodzi co ty lubisz, a czego nie... ja wiem jak traktowac, kobiety, to jest tylko forum, ktore ty przezywasz; na forum mozesz byc kim chcesz... blad wyniknal pewnie z pospiechu rada starszego faceta wez sie za siebie, a nie uciekasz w swiat internetu po twoich postach w tym jak i innych tematach wynika, ze masz straszne problemy ze soba:/ jestes facetem wiec musisz byc twardy:p pozdrawiam i znikam stad

kto "rozwalil" topik? Klucznica i Ty, poniewaz temat tego topiku brzmi: szukam faceta, a nie: wysmiewanie autorki od malo inteligentnej niuni i udowadnianie swojej wyzszosci :P kto tu sie zachowywał jak dziecko, widac najlepiej :D

Gość bez jaj ale z majonezem
Sara tu ma racje, zagiela cie nie kumam :P:P:P:P:P:P

Gość ja to odnosze wrazenie
ze nie kumam zagiela nie tylko Sarah ale takze zagielo go zycie:(