Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam faceta i juz

SZUKAM FACETA !!!

Polecane posty

Gość johny bravvo
pasuje do wymagan, jestem z katowic

Coz... Sarah nigdy nie grzeszyla inteligencja. Nie kumam, gratuluje rozwagi. Nigdy nie dyskutuj z idiota. Nie dosc, ze sciagnie cie do swojego poziomu, to jeszcze pokona doswiadczeniem. Autorko, taka jestes ambitna a szukasz faceta tutaj? Wyrazy wspolczucia dla desperatki.

Spojrz, dziecko, na ilosc moich postow :) Jestem tutaj znacznie dluzej, niz ty :) Czy zlosliwosc to kolejna z twoich zalet? Tylko tak dalej :) Widze, ze kazdy kto sie z toba nie zgadza, jest traktowany "per noga". Zalosne. Owocnych poszukiwan.

Gość marcinqn
i co znalazlas ;P ? 362111X ;p masz 10 mozliwosci ^^

Gość xt
WIESZ Co? Powiem ci tak......... Myślę że jesteś strasznie ograniczoną osobą ( tylko proszę nie syp tekstami że już sama wszędzi chodzisz) Internet? dlaczego szukasz kogoś w internecie? Bo nie stać cię na zarwanie kogo kolwiek w realu, a tu proszę możesz wybierać.......... śmiać mi się chce z ciebie w dwóch słowach JESTEŚ ŚMIESZNA ............ stop.

Gość Spajder
czesc masz ochote sie spotkac to zadzwon 788616350

Gość hsu
szukasz idealu a takiego ni ma:p i nie bedzie wbij sobie do glowy ze najpierw wy kobiety musicie soba cos reprezentowac a nie same dziwki chodza po tym swiecie i szukaja byle pierwszy lepszy

Gość hsu
i to jakie ma wymagania do tego xd;p musi byc koziorozec zeby nie wiem co xd hahaha dziewczynko idz sie lecz bo to co ty robisz to jest chore

Gość słodka lala
ja niemam zbyd duzych wymagan potrzebuje faceta do igraszek łóżkowych :)mam 32lata wzrostu 173 jestem zielonooka szatynka :)nie lubie pisac chyba ze na tel 795281001:0chetnych zapraszam CMOOK:)

Gość Szukam, szukam... i nic.
Szukam dwóch biseksualnych kobiet -> WYZWOLONYCH INTELEKTUALISTEK, w celu stworzenia wspólnego trójkąta NA STAŁE -> SEKS, PRZYJAŹŃ, VIDEO... Ja WODNIK - NUMEROLOGICZNA SZÓSTKA. higard@o2.pl

Gość nikosia m
Tak jak wiele z nas ;-) I żadna nie można znaleźć nikogo normalnego ;/ Jeśli jesteś normalnym facetem to pisz do mnie na moim profilu czatowym - http://gochat.in/tygrysica Nie musisz mieć swojego profilu - możesz pisać anonimowo i to będzie na początek ok, ale z czasem chciałbym wiedzieć z kim dokładnie rozmawiam.