Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaskocznona_zmianami

Dzisaj moj wieczor panienski! Stiptizerzy, wodka i mam zamiar isc na calosc!

Polecane posty

Gość mylisz się
tylko te wierne osoby dzisiaj mają wolne :D Uwierz mi wiele jest takich co nienawidzą zdrady. Tak dzisiaj tylko źle jakoś trafiłaś. Nie łam się :)

Gość mylisz się
a tak w ogóle to chyba ten topik jest podpuchą bo autorka puściła bombę i zwiała ;)

ja mam 19 i blogów nie czytam :O wole literaturę wojny i okupacji, lub science fiction, więc- sorki :P

Gość ojojoj asisko
no naprawdę, na krucjatę wyrusz. Moher dzisiaj czesałaś? :D

Gość ojojoj asisko
taka oczytana, to i horyzonty powinnaś mieć szersze. póki co widać, że nic prócz obrażania ci w życiu nie wyszło. Żyłka ci pęknie jak się będziesz tak żółcią zalewać co chwilę zawistnico :P

Gość Asisko19 coś dla Ciebie ...
Przecież to Twój sposób myślenia... Swoją drogą, wyidealizowany, romantyczny, piękny... Ale zawsze weryfikowany przez życie, bo jest po prostu naiwny. Sorry, może Tobie się uda, że chłopak Cię nigdy nie zdradzi, nie zostawi, nie zawiedzie. Szczerze Ci tego życzę, ale wiem, że szanse na to masz niewielkie. Taki po prostu jest człowiek: nieidealny.

mój brunatno- fioletowy moher akurat się pierze, ja za to odprawiam godzinki i różaniec więc proszę nie przeszkadzać! :P żal doopsko ściska hehe ciekawe czemu jesteś taka opryskliwa i zmierzła... ilu facetów kopnęło Cię w doope? a może wszyscy Cie zdradzali bo taka paskuda jesteś, a Ty teraz w zamian za to zdradę uważasz za dobro najwyższe.... każdy coś ma! :P

Gość Asisko19 coś dla Ciebie ...
do ojojoj asisko - bez przesady, ona nikogo przecież nie obraża. Jest tylko trochę naiwna IMHO, no i mi trochę taką małą emogirl przypomina.

Gość ojojoj asisko
no no naprawdę, z ciebie szczęście tryska :D

Gość ojojoj asisko
mnie również :D skrzyżowanie emo z moherem. 95% moheru bym powiedziała, zobacz jak jad jej cieknie po pysku

" Przecież to Twój sposób myślenia... Swoją drogą, wyidealizowany, romantyczny, piękny.." czyli że jak kocham i nie zdradzam to moja miłość jest wyidealizowana? i dalej nie wiem co to jest emowskie. :/

dobra wklepałam w google Emo – nowomodna subkultura, do której należy głównie nastoletnia młodzież w wieku od 12 do 17 lat. Starsze wyjątki w postaci członków zespołów grających emo to ci, którzy poczuli łatwy hajs i nie dadzą się zerwać od koryta. hehe :D

Gość ojojoj asisko
co jej pod nos podstawiasz? taka bystra dziewczyna i by sobie w necie nie poszukała co jest emo?:D nio nio :D (dawaj teraz kolejną litanię wyzwisk, bo na tyle cię stać)

Gość ojojoj asisko
brawo bystrzacho :O

zawiść na tym forum to norma, ale żeby tak jechać po kimś kto jest normalny to już przesada. jad mi cieknie po pysku? szczerze to takiego czegoś nawet wrogowi bym nie powiedziała no ale w necie, gdzie cie nikt nie zna można jechać po ludziach jak się chce! prawda? brawo

czyli podsumowanie dzisiejszego dnia na kafe: dziewczyna która za tydzień wychodzi za mąż, a dziś planuje upojna noc z obcym facetem, a o ślubie mówi "niestety" to wzór ponad wzory, kobieta XXI wieku, cudo! a 19-latka która kocha mimo odległości i nie planuje nigdy zdradzić to wyidealizowana mała suczka, której jad cieknie po pysku, i do tego jest Emu :D lepiej się śmiać niż płakać dobrze że to tylko forum

A..19 popieram myśle że nie wtych czasach co trzeba się urodziłaś dziś nawet policja dwoje kochanków na parkingu rozdziela później sie okazuje że to męzata laska z 19 latkiem czy wszystko normalne dzień powszedni jak sie wywalczyć nie da trza sie przyzwczaić:)

oj naoglądali sie hamerykańskich filmów :) nie każdy wieczór kawalerski/panieński kończy się seksem . Striptizer/ striptizerka to nie prostytutka to raz, dwa kobitka która pisze "niestety" albo wpadła i musi się hajtnąć, albo jest łańcuchem do kolesia przykuta albo jest jakoś mimozą która nie potrafi pokierować swoim życiem żeby niestety zamienić na nareszcie :)

damian ale widzisz jak po mnie jadą. i ten tekst mnie dziś po prostu rozp...ierdolił "jad jej cieknie z pyska" bo pisze o wierności:O ech

Gość gość
Aska, wrzuć na luz. Masz racje...ale po co to udowadniać?🖐️

ale najgorsze jest to że u nich to normalne bo własnie po to znim byłam tyle czasu żeby teraz przed ślubem przed okazaniem mojej miłości wierności i zaufania puścić sie z innym!!! o taaaaak tego własnie w naszym związku brakowało też tego nie rozumiem... i co czy jest taki ktoś który tak doskonale potrafi oddzielić uczucia od rozsądku i logiki który powie sobie pi erdo le kocham go i to czuje ale skoro jest taki niepisany zwyczaj to sie puszcze a jutro popatrze mu w oczy i na ślubnym kobiercu wyznam miłośc i wierność aż po grób... żałosne.... na pochybel każdemu kto twierdzi że panieńskie czy kawalerskie po to jest... jak go ku..a możesz w każdej chwili zdradzić to ja już widze to piękne małżeństwo panieńskie kawalerskie jest po to by sie wyszaleć ale czy ktoś postradał zmysły.. ?? zaszaleć a isć z kimś do łózka i za tydzień z iinym brać ślub ludzie powariowaliscie!!

pozdro600 masz rację, ich doopy, ich sprawa, ale szkoda tego świata, taki ładny kiedyś był, a teraz tyle ścierwa się namnożyło... schodzę z tego topicu 🖐️

Gość gość
Kiedyś sie po prostu o tym nie mówiło...stąd określenie \'cichodajka\' 🖐️

Gość dlategogg
Dlatego ja nigdy nie wezme slubu nie chce jakiejs puszczalskiej zony :) i tak trafiam na idiotki szkoda tylko ze urodzilem sie z sercem i szukalem tej jedynej i mnie do zgubilo moglem sie nimi bawic ;) juz nie wierze w milosc wgl rodzine tez mialem rozbita i nie chce dziecka z dziwka.