Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alex 22221

Jak działa Polska policja

Polecane posty

Gość alex 22221

Czy Polska Policja działa skutecznie , co sądzicie

Gość sile potrafią
zademonstrować tylko wobec slabszych pierwsi do zaczepiania i prowokowania mlodych chlopaków smyków omijają z daleka skorumpowani, trzymaja strone bandytów a nie pokrzywdzonych ogólnie dno

Gość red 11
bo może z uczuciem do Polskich Policjantów

Gość red 11
i chyba wymiękł

Gość bylam rok z policjantem
ściemniacz i oszust jakich malo skoro takcy są w policji to nic dziwnego że jest tragicznie p.s . koleżkowie z pracy wcale nie lepsi , gówno i tyle

Sa rozni. Mialem i negatywne i pozytywne doswiadczenia. Ale kiedys mialem takie zdarzenie. Zona kupila buty ktore sie rozkleily. Bylo to w centrum handlowym. Ja poszedlem tam sam z reklamacja i poklocilem sie ze sprzedawca. Sprzedawca wezwal ochrone. Ochrona przyszla i powiedziala zebym z Nia poszedl i poczekal na Policje z wyjasnieniami. Nikt mnie nie trzymal sila ale poczekalem. W miedzyczasie przyszedl wlasciciel i na oczach ochrony dostalem po ryju. Po przyjsciu patrolu ochrona sie wyparla tego co sie stalo pozniej, ja na odchodnym ochronie skomentowalem ze to cioty ale Oni tylko sie skrzywili. Policja powiedziala zebym sobie poszedl i najlepiej o calej sprawie zapomnial.