Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heheheh....

co nosicie w torebce ?

Polecane posty

Gość Maskom202
- tampony - lusterko - blyszczyk - chusteczki - szminka - portfel - klucze do mieszkania - gumy do żucia www.sexfotek.pl

Gość ksjsdfdf
telefon portfel szczotka do włosów pomadka ochronna z AVONU gumy do żucia długopis chusteczki higieniczne słuchawki do telefonu

no więc ja też :) : - portfel (w nim dokumenty osobiste) - legitymacja ubezpieczeniowa - kalendarz taki notesowy - z 2 długopisy :P - małe zdjęcia rodziny i najbliższych - roletka (Bruno banani :D) - klucze x2 - słuchawki od kom. - komórkę - gaz łzawiący (ostrożność popłaca..) - gumy orbit XXL -grzebień - legitka i bilet miesięczny - krem Nivea - błyszczyk Nivea - tampony w pudełeczku - siatka (może coś po drodze kupię ?) - pilniczek - puder w kamieniu -tusz do rzęs -plastry (jakbym się skaleczyła :P) -wsuwki do włosów :) irytuje mnie ta ilość.. ale zawsze mam wrażenie że to wszystko się przyda :P:). duża torebka ma swoje plusy ;). jak jeżdżę na wykłady to notatniki nawet się mieszcza heh.

ja mam w torebce ; klucze portfel perfumy male lusterko male grzebyczek maly kilka błyszczykow taki woreczek zapachowy do torebki :D telefon wiecej nie nosze bo na codzien chodze z mala tprebeczka i wiecej juz nie wejdzie :P

Gość johankaa2
Wszystko co tylko jest mi potrzebne kosmetyki,wkładki,chusteczki cleanica do hig.intymnej,klucze,telefon,batony,wode...

Gość sdfghjk,mnb vbnm,.
trzy ołówki dwa długopisy dwie kredki (do pisania, nie do oczu) stare bilety karteczki dwie zapalniczki zapałki gumka recepturka spinacze biurowe gumka do ścierania gumki do włosów kostka do gry dwa sznurki po ok. 0,5 metra taśma klejąca metrówka rękawiczka jednorazowa chusteczki higieniczne kalendarzyk kieszonkowy kilka tamponów wkładki tabletki od bólu Stoperan gumy do żucia plasterki opatrunkowe klucze legitymacja dowód osobisty czasami malowidła do makijażu czasami chusteczki nawilżane

Gość marietta23
Matko to jakie Wy nosicie torebki... Ja tez mam kosmetyczke,dezodorant ,klucze,telefon,klendarz ,chusteczki do higieny intymnej.I moja torba juz jest wypchana...

Gość eruannis
dużo tego ;d - portfel - chusteczki (zwykłe i nawilżane) - mała paletka do makijażu - pomadka ochronna - podpaska i kilka tamponów - gumy do żucia - krem do rąk - mgiełka zapachowa lub perfumy - notes - jakiś długopis - podstawowe leki - antyperspirant - grzebień - kilka wsuwek - gumka do włosów - małe lusterko - okulary przeciwsłoneczne - klucze torba typu worek ;P

Gość Salalala
Chusteczki Papierosy 2 zapalniczki Błyszczyk Korektor Długopis Słuchawki Gumy do żucia Otwieracz do piwa Telefon

mam dwie torebki-w prackowej- dezodorant,piornik ,okulary,szminka ochronna,papierosy,zapalniczka i papieros elektroniczny(tak na wszelki wypadek).do tego kosmetyczka z pigułami,tamponami i podpaskami,chusteczki higieniczne,ladowarka+telefon,troche drobniaków,guma do zucia,grzebien , lyzka do butow,klucze,latarka,ksiazka,gazeta no i zarelko oczywiście;) w torebce zakupowej-portfel,karty,okulary przeciwsłoneczne,chusteczki higieniczne,mnostwo siatek,telefon i mnóstwo paragonow ten otwieracz do piwa mnie rozwalil:)

Gość gość
to ja względem was mam malutko rzeczy :) małe lusterko grzebień dokumenty portfel długopis coś do picia puder pomadka

grzebien tez posiadam-w prackowej,a dowod osobisty w zakupowej.Prawo jazdy moje i meza woza się w aucie,bo skleroza nie pozwolilaby na osobiste posiadanie tego dokumentu w torebce

Gość Minióweczka
W torebce mam dużo rzeczy ale wszystko potrzebne ;) *książki na uczelnię *2 zeszyty *zwykły notatnik *piórnik (dwa zakreślacze,2 długopisy,ołówek,gumka do mazania) *kosmetyczka (podpaski,2 błyszczyki,pomadka ochronna,mini perfumy) *gumy do żucia *EOS *chusteczki higieniczne *okulary w futerale (mam wadę nie widzę niczego co jest np.napisane w promieniu 3 m chociażby były to woły) *chusteczki do okularów *butelka wody,fanty,coli czy zwykłu jogurt pitny ale zawsze jest *puste woreczki po śniadaniach *portfel (pieniądze,karta do bankomatu,miliony paragonów) *futerał z dokumentami typu prawo jazdy (choć ostatnio nie używam ,bo póki co nie mam samochodu),legitymacja studencka,dowód *długopis luzem *teczka (z notatkami) *2 kosmetyczka (piliniczek ,tabletki przeciw bólowe) *kolejne gumy do żucia *kolejny błyszczyk *pomadka kolororowa *magazyn JOY *bilet miesięczny *drobne no to tyle i jeszcze na codzień noszę jedzenie na uczelnię

Gość gość
*książki *ćwiczenia *zeszyty *piórnik *pomadkę ochronną *eos *dodatkowy długopis *śniadanie *gumki do włosów i wsówki