Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pawel21

Dziewczyny smierdzicie ... okropnie

Polecane posty

Wiem,ze czasami jest tak,ze nie mozecie sie no tam odswiezyc,ale ale na mily Bog zlitujcie sie czy ja musze nakladac maske przeciwgazowa,albo zakaldac na rece gumowe rekawiczki ,zeby was piescic. Naprawde dziewczynki myjcie myszki please.

Gość gość
Liżesz nieumyte brochy? A fuuuu:o

Gość izóchaa
Myję, myję... i ładnie pachnie :) Myjcie myszki dziewczynki myjcie, bo takie myte w ogóle nie śmierdzą :)

Ale Pozdroo nie mowilem o pani pewnie pani sie myje i pewnie kochanek jest zadowolony ja mowie o takich troszke nie swiezych myszkach,takze umyjcie sie najpierw dziewczyny a potem mozecie uzywac perfum i innych pachnidel do woli.

Gość bleblemcnjsdkbvjfe
powachaj swoje jaj, napleta i rowa, pozniej sie wypowiadaj!!!!!

Bleble staram sie dbac o siebie czasami nie mam na to czasu,ale jak juz jest okazja(czyli zazwyczaj dyskoteka)zawsze,ale to zawsze sie tam myje naprawde nigdy nie wiadomo.

Gość gość
Paweł--> nie zdajesz sobie sprawy, jak altwo krocze kobiety przestaje byc swieże....nie wystarczy, że sie umyje przed wyjsciem z domu....Pojdzie na taką dyske, tam sie spoci w nylonowych rajstopach, pojdzie pare razy do kibla na siku (czesto o zgrozo nie ma papieru toaletowego!) i smród murowany....(nie jakis wielki, ale na pewno nie pachnie wtedy mydłem....)

Gość noasdfgsdfg
ale wiecie co to potrafi być okropne chlapiesz minetke a tu jeb taki wybuch taki odór jebie Ci w twarz :) na Twoim języku juz takli krosty sie sypią a jej coś wypływa ale to nie śluzzzzyyy tylko jakaś taka maźźźźźiii a feeee a później paluszki i zatapiasz je a tam jakbyś w budyń ładował... a nie w kisiel bleeee... a ona o tak Franek o tak!!!

Gość gość
Wez, bo autentycznie rzygnę:DEeeee...a ja kiedys dawno pytałam tu facetów, czy czesto im sie zdarza, że liżą nieświeżą pipke, to odpowiadała wiekszosc, że nie miała takiej sytuacji.....Ja na ten przykład dam sę łeb uciac, że nigdy nie smierdziałam podczas minety....

Pozdroo nie no swzystko jasne przeciez ja nie mowie,zeby za kazdym razem obsesyjnie sie podmywac przeciez to nie szkodzxi ,ze sie spoci kazdy tak ma. Rzeczywiscie z tym papierem to ciezko,ale przeciez mozna chodzic bez rajstop cos przewiewnego zalozyc.Zapomnialem mozna zwykle stringi zalozyc a na to spodnie i juz jest good Przeciez to zaden problem chyba.

Gość Do pozdr0600
hej no tak serio to rzdko bywa wcale nie bywa żeby jakaś nieprzyjemnie pachniała o ile nie jest pijana i sie obawia o taką rzecz to nie idzie do łóżka normalne to jest.. ale masz racje 2 godziny ruchu w pracy nie wiem brak papieru obojętne i wystarczy.. Swoją drogą to apel do kobiet myjcie sie to.. hehe jakby faceci byli idealni ta,...

Gość gość
Dlatego dobre rozwiazanie, to miec nawilżane chusteczki specjalnie przy sobie;) Takie specjalne, do higieny intymnej, dzialaja cuda.🖐️

Gość zapisze sobie tutaj bo mi żona
kazała zapisać co mam kupić a pamietać nie bede wybaczcie chusteczki cukier oliwa sosy myśliwskie papier toaletowy i smarowanie i jakbędą to chleby i wszystk

Gość gość
Setka nie krzyw sie, dobry temat:D:P

Gość do pozdro..
ejjj o jaaaaa to dobry pomysł a trzeba mieć 18 lat zeby je kupić bo wiesz jak sie patrza w aptece jak kupuje gumki o smaku bananów:)

Gość gość
Trzeba mieć 21 i receptę :classic_cool:

Pozdro no calkiem niezly ale dzis dobry temat wpadl mi w ozy o toaletowych wpadkach:D niezle mozna sie usmiac!!!!:D

M Rulski... potencjał ma tylko czemu tyle lat a gra dla YouTube??? powiedz działa jakoś czy narazie tworzy bez komercji dla siebie poduszki i YouToba??

Gość gość
damiandak ---> Mateusz bierze udział w konkursach wokalnych, festiwalach piosenki literackiej itd...wystepuje też z grupą Zielona Cytryna. Nawet na YouTube nie chciał nic wrzucić przez tyle lat:o....chyba nie wierzy w możliwość jakiejkolwiek kariery w PL:o A wierz mi....na żywo śpiewa 1000 razy lepiej niż na tych wstawkach na tubie. I pisze świetne piosenki.

Gość gość
Chyba obie opcje po trochu.......Wiesz....jakby wydał płyte, to tylko na swoich zasadach. To nie jest osoba, która by uderzyła w komerche, a tylko taka sie sprzedaje i głównie tego szukaja wydawcy.

to jak mu z tym dobrze robi coś dla siebie to szczęscia życze sama dobrze wiesz jak ciężko dziś o prawdziwych artystów którzy robią coś z pasją... tylko z drugiej strony w życiu chodzi o to żeby robić coś co sie lubi mieć z tego korzyści a dziś korzyści to na pierwszym miejscu pieniądze...:/niestety znasz osobiscie tak..??

No pewnie,ze tak tylko nie myta iles tam dni naprawde nie jest przyjemna. Tak jak mowila Pozdroo nawet jak wyjdzie spod prysznica i od razu pojdzie potanczyc czyli ruch fizyczny to wtedy sie poci tylko Pozdroo to jest wtedy fajne taki naturalny zapach,ale niech ten naturalny zapaszek nie utrzymuje sie kilka o zgrozo kilkanascie dni.