Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madeline_Oh

wzrost

Polecane posty

czy sa tutaj pary z duza roznica wzrostu? jak sobie radzicie? ja mam 167, a moj facet 193... to sporo i czasami jest nam niewygodnie. czasami bawimy sie w szukanie schodow, zeby moc sie pocalowac \"na stojaco\" :D ogolnie... jest dosc zabawnie:) jak jest u Was?

Gość czarna_kinga
u mnie różnica jest jeszcze większa! Ja mam 165 a mój mąż 198 cm - i bardzo ten stan mi się podoba ;)

Sarah- dzieki ;) czasami to dosc zabawnie wyglada... no i ciezko o jakies spontaniczne pocalunki, chyba ze chce sie pocalowac z torsem :D ale uczucie, kiedy przytula sie do jego klatki piersiowej i mozna posluchac jego szybszego bicia- niesamowite :)

Miedzy mną a moim facectem jest ok. 25cm różnicy :) Jakoś nam to nie przeszkadza w niczym :D Jestesmy szczęsliwi, a to jest najwazniejsze ;)

Gość boje_sie
Moja koleżanka (162) miała chłopaka o wzroście 197. Wyglądali śmiesznie, ona zawsze nosiła buty na platformie i ze szpilką, a mimo to była niska bardzo w porównaniu do swego lubego... Całowali się na lezaco;] Ale już nie są razem;]

Sarah- dzieki ;) czasami to dosc zabawnie wyglada... no i ciezko o jakies spontaniczne pocalunki, chyba ze chce sie pocalowac z torsem :D ale uczucie, kiedy przytula sie do jego klatki piersiowej i mozna posluchac jego szybszego bicia- niesamowite :)

jeśli mam być szczera to mnie się to nie podoba (taka duża róźnica wzrostu) ale nie chcę przy tym nikogo obrazić i zresztą uważam że uczucie jest i tak najważniejsze, nie podoba mi się dlatego że...to tak moim zdaniem nieciekawie wygląda jak sie widzi ich idących razem, po drugie: trudnosci przy całowaniu, rozmowie face to face na stojąca itd, po trzecie: odnoszę wrażenie że facet staje sie wtedy ZA BARDZO opiekuńczy w stosunku to tej dziewczyny, oczywiście wszystko jest fajne ale bez przesady, aż w końcu: hm...na przykład jak sie kłócą: to ta mała dziewczyna jest trochę w przegranej pozycji i nie wygląda to poważnie

Mała dziewczyna na przegranej pozycji? :D A nie słyszałaś o powiedzeniu "w małym ciele duży duch" ;> Prawdę mówiąc w naszym związku to ja jestem bardziej kłótliwa i drazliwa... A jak się jest pomysłowym i ludzi łączy miłość to nie ma dla nich przeszkód :).

Gość 177-178cm bym chciala
a ja mam takie pytanie dlaczego wlasnie jest duzo par z duza roznica wrostu a takich gdzie kobietka i facet sa wysocy malo?