Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia.Kaśka.Katarzyna

chyba jestem w ciąży bo mam dziwne zachcianki jedzeniowe

Polecane posty

nigdy nie wierzyłam wa takie gadanie, te zachcianki ciążowe... ale okres mi sie spóźnia 4 dni, boli mnie głowa i czasem mi się słabo robi- przez chwile tylko ale jednak. i od dziś rano jem co popadnie. Naprawdę! Rano po kawie (słabej) ciepłym mlekiem zjadłam jogurt orzechowy, zaraz potem kiwi, trochę później kanapki z serem pomidorem,potem kilka ciastek typu delicje i chwilę później 2 małe ogórki kiszone...na obiad piers kurczaka z ryżem i warzywa, teraz zabieram się za deser czyli galaretka z bananami,a myślę juz o kapuście kiszonej zeby iść kupić... ???

Gość Naattaalkkakkakaaaa
tez tak mialam... ale nie znaczy ze jestes w ciazy :p po prostu masz zachcianki :D:D nie martw sie nie jestes w ciazy chyba ze na prawde masz jakies poowody... :)

Gość Zrób sobie
test i bedziesz wiedziec! co to mamy Ci napisać? Zachcianki jedne mają inne nie, nie musi to być objawem ciąży. Jeszcze raz doradzam test:)

ojej nie wkurzajcie się tak :( nie oczekują żadnej wróżby,tylko tak napisałam, bo ja nigdy tak nie mieszam np. ciastek z ogórkami!

a w ciąży mogę być, czemu nie. planowlaismy ją co prawda za rok, ale to nie taka znowu różnica, mieszkanie mamy, dobre prace też... pozdr.

Gość moze po prostu zrob test
i wszystko bedzie jasne. zachcianki moga byc objawem ciazowym, ale tez i przed okresem. mi sie tez zdarza tuz przed okresem jesc przedziwne kombinacje i wcale nie jestem w ciazy.

Gość zachcianki w ciaży
pojawiają sie znacznie później. Dla mnie to normalne, że po śledziu jem słodkie, robiłam tak przed ciąza.