Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiutka3

odchody poporodowe

Polecane posty

dziewczyny jestem 4 tygodnie po porodzie, jeszcze wczoraj krwawienie miało kolor taki żółtawy a dzisiaj zobaczyłam na podpasce czerwoną krew... trochę się martwię bo byłam wyłyżeczkowana po porodzie i dostałam krwotoku i teraz się zastanawiam czemu znowu pojawiła się krew... w sumie nic nie dźwigam nie przemęczam się... chciałabym isc do lekarza ale dzisiaj sobota... może do szpitala tam gdzie rodziłam... co robić? dodam że tej krwi jest niedużo ale jednak mam inny kolor niż było do tej pory... co robić????

jesli masz jakiekolwiek watpliwosci to mozesz jechac do szpitala w ktorym rodzials i oni w ciagu 6 tyg po porodzie maja obowiazek cie przebadac... jesli odchody maja kolor zywoczerwonej krwi to nie zwlekaj i jedz...

ja 4 tygodnie po porodzie mimo karmienia piersią dostałam juz@ na początku też się przestraszyłam bo myślałam że niemożliwe ale jednak

ja jak zobaczyłam tą krew na podpasce to odrazu mi się taka okresowa właśnie wydawała ale muszę mimo wszystko iść do lekarza... ja też karmię piersią...

dokładnie 1 kwietnia dostałam równo miesiąc po porodzie, ale oczywiście idź do lekarza. mam jeszcze prośbę zwróć uwagę na to czy w czasie okresu nie masz zmniejszonej laktacji bo mi się wydaje że to ma jakieś powiązanie. Zawsze w tym czasie mam mniej pokarmu i wkurzonego synka. Oczywiście z tymi obserwacjami się nie pali znajdziesz mnie na marcówkach2008