Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oxfordżanka

Studia za granicą

Polecane posty

Gość Oxfordżanka

Czy możliwe są sudia za granicą ( mam na myśli najlepsze uczelnie : Harvard, Cambridge, Oxford)z polską maturą. Jestem z małego miasta i nie ma tu możliwości zdania międzynarodowej matury. Proszę o pomoc.

Gość tylko te studia
kosztują chyba masę kasy ;) bo to w większości są uczelnie prywatne jeśli się nie mylę...

Gość Oxfordżanka
Jeśli mogę wiedzieć to na jakiehj uczelni? Kamień z serca mi spadł , już myślałam że będe musiała się przenieść do innego miasta , żeby zdać taką maturę . Dziękuję:)

Gość Oxfordżanka
Aha jeszcze raz dzięki:)

Gość Oxfordżanka
Ale ja od dziecka marzę o Oxfordzie. Barzdo mi na tym zależy , tylko nie znam się na tym wszystkim co tyczy się samego dostania na studia. Skoro przyjęli Cię we Włoszech to w Anglii też pewnie przyjmą. A pisałaś pewnie jakieś egzaminy jeżeli nie masz matury międzynarodowej?

Gość kikoo
moja kolezanka studiuje na sorbonie (paryz) i tez nie miala problemow z polska matura:)

Gość Oxfordżanka
No to świetnie o Sorbonie też myślałam bardzo bardzo dziękuję:):):):*:*

Zdawalam tylko egzamin z wloskiego (musialam omowic jakis tekst) i tyle. Co do matury to musialam ja miec przetlumaczana i zalegalizowana w konsulacie.

Gość Oxfordżanka
Ratujecie moje marzenia :):) Jesteście kochane. Naprawdę myślałam , że z polską maturą będzie koniec a u się okazuje , że największym problemem będzie ją dobrze zdać. Thanks dziewczyny

Gość oczywiscie ze mozliwe
mozesz studiowac na oxfordzie, ja wlasnie pisze licencjat na oxfordzie, choc ja robie troszke inne studia, bo robie kwalifikacje zawodowe, a ta praca to tak przy okazji, nie musze chodzic na zadne zajecia. Za duzo by tlumaczyc, ale nie jestem taka zwykla studentka po maturze, ale nie widze przeszkod, zebys ty tu studiowala, a kredyt mozesz dostac od rzadu angioelskiego na studiowanie.