Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jola_Rutowicz

Co myślicie o Jolancie Rutowicz??

Polecane posty

Gość Jola_Rutowicz

Po tym co zobaczyłam w gwiazdy tańczą na lodzie mogę o niej powiedziec ....DNO. Wcześniej też mogłam ale teraz wybitnie pokazała twoją inteligencje.

Gość to czarne kolo
plastikoa lala ktoramysli ze jakzacznie udawac dode stanie sie rownie slawna

Gość qpqpqp
program się skończy i....skończy się ona

Gość mnie tylko zastanawia
że jej rodzice się nie wstydzą że mają tak tępą i obscenicznie ubierającą się córkę nie wyobrażam sobie by moi rodzice zaakceptowali sytuację że pokazywałabym się w tv ubrana w stroje rodem z seks shopu nie rozumiem też jak dojrzały facet w wieku ok 40stki, mąż i ojciec bodajże dwójki dzieci dla kasy udaje w tv romans z infantylną dwudziestolatką przecież nikt z branży nie traktuje Joli jak normalną osobę, każdy zwracając się do niej traktuje ją jak dziecko specjalnej troski, widac to było nawet we wczorajszym "Gwiazdy tańczą na lodzie"....niektórzy nie mogli opanowac pełnego pilitowania i zażenowania śmiechu na odzywki Joli... może porównanie do osób specjalnej troski nie jest zbyt trafne, bo te nieczęsto traktuje się o wiele poważniej niż Jolę, bo ona przecież uważa się za inteligentną i normalną

Gość to czarne kolo
ciekawe co bedzie jakzgubi swojegojednorozca heheh zal

Gość wwwwrrrrrrrrrrrrrrr
ludzie!!111111żeby ona przynajmniej była ładna jak Doda to mozna by ją było nawet zniesć,ale ło matko jaka ona jest zadna,wsrętna,obrztdliwa!!!!!!!!!!!!A jak już otworzy ten ryj!!!!!!!!!DNO to za mało powiedziane.MNIEJ NIŻ ZERO!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wkurzonaaaaaaaa11111
podzielam!! DNO:D Założyłam podobny temat, pozdrawiam :))

Gość bluta
co to jest ten jej jednorozec?

Gość to czarne kolo
ten kun z ktorym zawszelazila w big bratherze

Gość Martitkaaaaaaaaaa
D Z I W K A bez szkoly!!!!!!!!! nie wiem jak mozna byc tak pojebanym szkoda slow, brak mozgu a wyglada fatalnie, ma ryj jak... no sory nikt nie ma tak szptenego ryja wiec nawet nie ma do czego porownac

No a najfajniej wygląda ten biały błyszyk na ustach skontrastowany z ciemną tapetą i żółtymi zębami.....usta od ucha do ucha jak u tej żaby, która występuje w programach dla dzieci czasami zastanawiam sie jak Jola wygląda bez makijażu bo nigdy jej nie widzialam bez tapety w BB... czy ona śpi w makijażu a rano dokłada kolejną warstwę tynku ? strach się bac jak będzie wyglądac jej skóra po takim traktowaniu za kilka lat....

Gość moie
nie dotknalbym , bo jest rozkapryszona.

Gość markov
zazdroscicie jej bo nie jestescie tak popularni jak ona! nie chcialbym miec takiej dziewczyny .

Gość fdgfd
"zazdroscicie jej bo nie jestescie tak popularni jak ona! " wlasnie! ani tak mondży

nic nie mysle... pierwszy raz uslyszalem o niej na kafe :) kliknąlem na link z ciekawosci i na tym moje ciekawosc sie zakonczyla ....moze gdyby sie nie odzywala ? :D

Gość to czarne kolo
ona nic nie musi mowic wystarczy popatrzec,wyglad mowi sam za siebie:P

Nie zazdrościmy, popularnośc to wcale nie jest nic miłego. Miło jest zarabiac masę kasy, ale niemiło jest gdy nie można wyjśc z domu by nie byc obserwowanym przez kogoś kto chce za wszelką cenę nas skompromitowac.... wolę byc nieznana i móc iść do sklepu bez ochrony, zjeść w McDonaldzsie czy pocałowac swojego chłopaka na ulicy i nie bac się że na drugi dzień moje zdjęcie będzie na okładce jakiegoś szmatławca wraz z totalnie zmyśloną historyjką na mój temat

Gość hajnyska
A ona ma podobno jakichs fanów...

Gość dzielnicowy guciapa z pałką
podziwiam pania pani Jolu. jest pani piekna prawie tak jak p. Dorota Wellman. niewiele Pani brakuje.

Gość jolusia jezdem
jezdem napiekniejsza a kto sadzi inaczej tego w łeb.