Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman

OTO CO SIĘ DZIŚ STAŁO

Polecane posty

Idę ulicą.... powoli sobie idę. No stoi grupka takich wyrostków 14 - 16 lat na przystanku. Obok jakiś chłopak chyba młodszy może koło 13 rozdaje ulotki. Chłopak chory, było widać po oczach i wypadających włosach aż się serce kraja. No i jakoś tak zaszedł na ich teren. Ci idioci zaczęli się z niego śmiać, wzięli mu plecak i te ulotki i zaczęli tym rzucać. No chłopak już tam prawie płakał. Tak się wkurwiłam... TAK SIĘ JA PIERDOLE WKURWIŁAM że aż przestałam myśleć. A wyglądam na taką spokojną dziewczynkę (ładną dodam). No i wyciągam tą moją giwere i podchodzę do jednego z tych gówniarzy chwyciłam przyłożyłam do łba i zaczęłam się na niego drzeć. Cała reszta pinęła. Temu co go trzymam kazałam przeprosić tego z tymi ulotkami i powiedziałam że \"jak jeszcze raz jebany niedorośnięty fiucie dotkniesz mojego kolege to cię kurwa zamorduje\" i się rozpłakał i teraz mam wyrzuty sumienia :/

NIECIERPIE TAKICH WYROSTKÓW NO NIECIERPIE! IM SIĘ WYDAJE ŻE W GRUPIE SIŁA . TEN JEDEN SIĘ PRZELICZYŁ BO GRUPA GO ZOSTAWIŁA. ALE NIE CHCĘ ŻEBY POTEM MIAŁ JAKĄS SKRZYWIONĄ PSYCHIKĘ PRZEZEMNIE. ALE Z DRUGIEJ STRONY PRZYNAJMNIEJ TEN CHORY Z ULOTKAMI NIE BĘDZIE MIAŁ SKRZYWIONEJ PSYCHIKI PRZEZ NIEGO. :/

Gość markov
Miej jaja! Nie bądź emo baba z jajami to chlop .

Gość naprostowałaś gnoja
szacunek 🖐️

dzięki :( ale teraz mi tak troche głupio, mam nadzieje że nie będzie mu nic teraz. Jak takie coś widzę to nie myslę za bardzo tylko od razu się rzucam, a potem żałuję. No żal mi było synka poprostu było, bo kurde widać że jakiś biedny a ci się go czepiają. No dajcież z spokój, aż teraz się gotuję.

Gość Dobrze zrobilas....

dobrze zrobiłaś, szkoda, że tylko jednego nastraszyłaś. Gratuluję odwagi i odpowiedniej reakcji. Należało się tym gówniarzom🖐️

Gość Masz jaja kobieto
popieram w 100%

ale jak ja mu sprzywiłam psychikę to się chyba załamie normlanie, on niby taki nastoletni twardziel a się tam rozpłakał :/

Gość emanuuuuuuuuut
wyrwałaś chwasta posadziłaś mencizne

Gość Masz jaja kobieto
Co sie przejmujesz , bedzie mial gowniarz nauczke na przyszłość...

niech ma szczyl nauczke, dobrze zrobiłaś ja tez miałam wyrzuty sumienia gdy mając 12 lat popchnełam w krzaki jednego dresa, który skoczył na mojego tatusia bo go niechcacy trącił łokciem. ale trzeba tepić draństwo

Gość podziwiam
brawo dobrze zrobiłaś

Gość a ja nie podziwiam
Agresja na agresje? :o Jaki niby sens? Nie, nie bylo to fajne dziewczyno...Nic nie zdzialalas, tyle tylko, ze tej agresji bedzie coraz wiecej. Oni ja wyladuja na kims jeszcze slabszym. Nie potepiam Cie, bo chcialas dobrze, ale zapamietaj na przyszlosc....

Gość giwere mówisz
jak będziesz dalej dzieciną ptaszka przykładać do twarzy Jaruś to w końcu cię za pedofile posadzą

Gość Martitkaaaaaaaaaa
a nie uwazasz ze zachowujac sie tak juz mial skrzywiona psychike? Jedyne co moglas zrobic to go troche naprostowac, mam nadzieje ze tak wlasnie sie stalo i przemyslal to co zrobil gnojek jeden

Gość goldenka+
jestes THE BEEEEST !!!!! szacunek dziewczyno

ale normalnie jakbyście to widzieli, ja myślałam że tam normalnie wybuchne! No rozdaje synek ulotki nawet się do nich jakoś specjalnie nie zbliżał! Ich było z 5 i mniejszy od nich, słabszy i się na niego rzucą. I kurwa zajebiście śmieszne bo mu plecak wzięli i sobie nim rzucali i ulotki furgały w powietrzu :/ gnojki niedorosłe. A nie wiem co mu mogło być ale był taki blady strasznie, oczy miał czerwone i podkrażone i trochę łysiał, nie wiem ale widać że zdrowy nie był.

Gość goldenka+
do-a ja nie podziwiam -a co miała zrbic???stac??i patrzec ??wtedy byłoby ok?? to o czym mowisz to własnie znieczulica.Gdyby kulturalnie podeszła i uwage zwrociła to olaliby ja albo i jej dostałoby sie jeszcze

Gość Martitkaaaaaaaaaa
a ja nie podziwiam ---- czasem trzeba, uwazasz ze spokojna rozmowa by cos dala, wlasnie te najwieksze gnojki sa z rodzin gdzie wyjasniano sobie wszystko spokojnie i teraz biedne matki placza ze ich synowie siedza w wiezieniu, a przedtem jeszcze pewnie nie raz dostaly od wlasneigo dziecka

Gość a ja nie podziwiam
anyzowka - oczywiscie, ze nie stac bezczynnie. Ale wiwm z doswiadczenia, ze juz samo zwrocenie uwagi i slowne przeciwstawienie sie napasci powoduje, ze napastnik sie opamietuje. Jesli nie: mozna siegnac dalej, ale ja to widze tak, ze autorce nerwy puscily po prostu. Zadnego heroizmu w tym nie widze, wierz mi.