Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łóżeczkoo

CZY KTOŚ KUPOWAŁ TO ŁÓŻECZKO???

Polecane posty

Gość łóżeczkoo

jak wrażenia ? boje sie ze za tak niską cene moze być troche niesolidnie wykonane , prosze o opinie tych osób które kupiły ten zestaw

Gość magellana
jaki zestaw ?

o ja mialam to łózeczko. moja przygoda z nim skonczyla sie wizyta w prokociumiu. drewno sie rozeschlo mocowania puscily i moja wtedy 4 miesieczna córeczka spadla na ziemie a na nią runęlo dno lozeczka... na szczescie skonczylo sie na wielkim strachu i nocnej podrozy do spzitala w prokociumiu ale myslalam ze goscia rozszarpie ( tego od lozeczka)... facet okazal sie ok gosciem. powiedzial ze pierwszy raz mu sie to zdarza(czort by wiedzial ile mu sie razy to zdarza i tak by prawdy przeciez nie powiedział) i zabral stare rozwalone łozeczko a przywiózl nowe. sprzedalam nowe nawet go nie rozpakowalam taka bylam wsciekla... uprzedzilam kupujacego co mnie spotkalo ale sie nie przejąl wziąl i pojechal... ja kupilam dla corci turystyczne baby dreams i mam je do dzis... koniec mojej przygody ze sprzedawca z sulkowic i ich lozeczkami...

Ja kupowałam od tego samego sprzedawcy łóżeczko, z tym, że to: http://www.allegro.pl/item443779668_tylko_teraz_posciel_i_lozeczko_z_szuflada.html jest troche droższe, bo z szufladą, która dla mnie jest niezbędna, poza tym wszystko tak samo. Jestem zadowolona, bo to nie lipa, ale calkiem porządny towar. Nie mam zadnych zastrzezen. Posciel takze fajna, porzadny material i materacyk w porzadku. Ogolnie polecam. Do tego szyba przesylka dzien, czy dwa po wplacie na konto pieniazkow :) Moim zadnie nie ma co sie wahać. Mam posciel z pomaranczowymi bocianami. Bardzo fajna.