Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZY BEZROBOTNY MOZE WYKUPIC UB

CZY BEZROBOTNY MOZE PRYWATNIE

Polecane posty

Gość CZY BEZROBOTNY MOZE WYKUPIC UB

CZY BEZROBOTNY MOZE PRYWATNIE WYKUPIC UBEZPIECZENIE ZDROWOTNE....JESTEM OSOBA BEZROBOTNA, NIEZAREJESTROWANA W UP...ALE PRACUJACA NA CAZRNO...CZY W ZWIAZKU Z TYM MOGE SAMA WYKUPIC SOBIE UBEZPIECZENIE, KTORE POZWOLI MI NA WIZYTY LEKARSKIE BEZ KOSZTOW, BADANIA, POBYT W SZPITALU....ILE TO KOSZTUJE MIESIECZNIE?

Gość NO NIEZ BEZROBOCIA NALEŻY

Gość dobrze ci radzą
może spytaj na ogólnym albo gdzies gdzie jest więcej ludzi a nie na "zdrowie i uroda":) ja się nie znam więc nie pomoge

Gość NO NIEZ BEZROBOCIA NALEŻY
No jak ???musiałaś?eś gdzieś kiedys pracować.Nalezy sie z biura pracy, ale samemu nie ubezpieczają .jak nie robisz nie masz ubezpieczenia , tyle KPW ???

Gość śniadanie na trawie
Prywatne ubezpieczenie w prywatnej klinice możesz sobie zawsze wykupić tu praca nie ma nic do rzeczy

Gość śniadanie na trawie
tylko prywatne ubezpieczenie w prywatnej klinice nie równa się bezpłatnemu pobytowi w państowym szpitalu

Gość dobrze ci radzą
wywalają cie ze studiów?:O czemu?

Gość kur
idziesz do zusu i mówisz ze chcesz sobie sama składki na ubezpieczenie opłacać bo nie masz pracy a tą którą ci proponują z urzędu jest nie adekwatna do posiadanego przez ciebie wykształcenia (no jeśli je posiadasz) no i możesz se sama składki opłacac albo zakładasz sobie np. firmę jednoosobową i wtedy też sobie składki opłacasz tylko że jest to koszt ok 800 zł miesięcznie więc nie wiem kogo na to by było stać nie mając pracy