Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cati82

Co do fioletowych spodni?

Polecane posty

Gość cati82

Mam fioletowe spodnie, i zastanawiam sie jaki kolor bluzki bedzie najbardzie pasowal? Tylko nie bialy, bo bede wygladac jak z Kosciola.

Gość kasia2020
A spodnie jaki krój? Rurki czy coś normalniejszego?

Gość cati82
Rurki ,a le pytam o kolor bluzki... chyba czarna ubiore..

Gość szaszi
szara, granatowa srebrna, czarna

Gość kasia2020
No to czarny, szary, srebrny, czerwony, granatowy

Gość nudziara.
kochana ja mam fioletowe rurki i czesto ubieram do nich biala bluzke :) wcale zle to nie wyglada owszem, nie jest to bluzka z kołniezykiem i bufkami :) pasuje jak wyzej kolezanki napisaly szary, grafirtowy, czarny - osobiscie czerwonego sobie nie wyobrazam, ale zalezy kto co lubi :) tylko fioletowej nie zakładaj bo to juz za duzo bedzie

Bardzo ładnie do fioletowych spodni wygląda jasno- żółta bluzka. Polecam!!! Sama noszę taki komplecik :)

Gość cati82
a co myślicie jakbym założyła do fioletowych spodni błękitną pól przeżroczystą koszulkę?

Gość cecylkaoponka
Ubierz jakąś jasną koszulkę

Gość fiona97fr
byle nie fioletową koszulkę,wszystkie ine bedą ok

z reguly dodatki zalatwiaja cala sprawe :) wie ktos o jakichs nowinkach w okularach? :) przez to slonce okulary beda pasowaly idealnie. Moze zwykly czarny krooj bedzie w sam raz...

A czemu w białej bluzce jak z kościoła? Nie bardzo rozumiem. Jeżeli nie biała to czarna, szara albo żółta.

cati82 Myśle, że będzie pasować. Co do białej bluzki też nie uważam, że w połączeniu z fioletem wygląda źle.

Gość okinava
Sama mam fioletowe spodnie i ostatnio zastanawiałam się co do nich ubrać. Postawiłam mimo wszystko na trochę bieli, ale w połączeniu z czernią - czarna szyfonowa bluzeczka w duże białe grochy. Do tego proste czarne baleriny, a bardziej elegancko fioletowe szpilki, które mam w identycznym kolorze jak spodnie. http://www.soyelle.pl/ATTET-bluzeczka-biala-w-czarne-groszki-p2277.html Co myślicie? Spodnie są długie, proste rurki, bez żadnych ozdób i kieszeni.

Gość tez mam fioletowe spodnie
i na dodatek z takiej jakby satyny :/ wiem, ze gora musis byc juz bardziej stonowana, ale od dluzszego czasu nie umiem nic wymyslec

Gość okinava
Do satyny wybrałabym coś faktycznie neutralnego, np. jakąś gładką bluzeczkę bez wzorów z wysokogatunkowej wiskozy. Powinna się dobrze sprawdzić. Do tego trochę ciekawej biżuterii, która powinna "zrobić" całość.

Gość gość
Najlepszy żółty kolor

Gość Graz
O! Attet akurat sama posiadam, może nie w takim zestawieniu ale nosiłam :) Co do spodni to sama widziałam gdzieś zestawienie z takiego koloru z żółtą bluzeczka z otworkami... ale nie pamietam już dokładnie gdzie :(