Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolbakabana

godzina aerobiku co tydzień, kiedy bedzie widac jakies efekty???

Polecane posty

Gość venge.
3x w tygodniu, to może szybciej za mało...dorzuć bieganie codziennie

Gość kolbakabana
no ok a w takiej czestotliwoscie to kiedy??? pol roku??? biegac nie mam jak regularnie, jedynie moge sporadycznie co jakis czas, a aerobik bedzie regularnie bo sie juz zapsialam

Gość kolbakabana
dodam ze chodzi mi tu badrziej o wyrzeźbienie ciala, io zgubienie zbednego tluszczyky z bioderek bo ogolnie nie jestem gruba - waze 50kg/160cm

Gość upupupupuppupupu

Gość domi86
hej. moja mama chodzila na aerobik wlasnie raz w tygodniu, i jak dobrze pamietam to po miesiacu albo dwoch bylo naparwde widac efekty!!! calkiem spore...ona w sumie byla szczupla ok.52kg,163-4 cm.

Gość kolbakabana
serio?? Juz po dwoch?? to fajnie:):) tym chetniej bede chodzic:D ogolnie nie narzekam na wyglAD mojejn figury, ale jednka to i owdzie toszke tluszczykun sie zebralo:P wiec licze na jakies efekty oczywiscie w polacznieu z jakas dietka, ale bez zadnych drastycznych, po prostu zero slodyczy i roanych innych bomb kalorycznych - bede jesc lekko i zdrowo wylacznie:) no i moze od czasu do czasu jakies bieganko jak czas znajde:)

Gość kolbakabana
a co takiego te pilates??? ogolnie to ja raczej nie mam mozliwosci, bo ten aerobik to na studiach mam wiec za free:)

chyba, że taak :) pillates, to system ćwiczeń, który baardzo ładnie rzeźbi/szlifuje kobiecą sylwetkę, to jest wręcz magiczne :D kiedyś, jak będziesz chętna chodzić do fitness klubu, to pomyśl nad tym ;)

ja przez caly poprzedni semestr chodzilam i nie zauwazylam zadnych efektow :o a chodzilam na poltorej godziny raz w tygodniu i tez ni ejestem gruba (ponizej 50 kg na 165 cm)

Gość do elinka
parwdopoodbnie dlatego ze ty to juz nie masz z czego schudnac...

zeby byly jakiekolwiek efekty musisz cwiczyc min 3 razy w tyg . np 3 razy w tyg aerobik .a jesli chodzisz tylko 1 raz to zajmij sie tez innym spoertem np dodaj do tego 2 dni jazdy na rowerze .

Gość zsxfszf
to jak masz na studiach to nie licz na jakieś cuda, to nie będzie taki sam aerobic jak byś się zapisała do jakiegoś klubu... chodziłam kiedyś pół roku na aerobic na studiach, to byłą totalna porażka :/

Gość kolbakabana
no tak, ale słyszałam, ze u mnie na uczelni ponoc straaaszny wycisk daja na aerobiku:P No i chcialabym dorzucic do tego bieganie przynjamniej eaz w tygondiu, albo wiecje zalezy od tego jak bedzie u mnie z czasem, chceiami i sila:P no ale wlasnie to juz moze byc mniej regulrane;)

u mnie aerobic jest roznorodny- rozgrzewka cwiczenia ruchowo-muzyczne do tego cwiczenia na macie, cwiczenia z hulahop, z ciezarkami itp to chyba mniej wiecej tak jak i na platnym aerobiku? tak mysle bo na platnym nigdy nie bylam :P

Gość gość
Ja chodzę na aerobik od miesiąca i jak na razie nie widać efektów ale po zajęciach mam więcej energii i chęci do życia a dodatkowo w ciuchach z rough radical czuje się mega komfortowo.

Gość marawstala
Być moze tak : )

Gość gość44444
raz w tygodniu to szkoda sobie d**e zawracać minimum co drugi dzień