Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznoszęgierek

Jak niesmiała dziewczyna może...

Polecane posty

Gość nieznoszęgierek

poznac chłopaka? Konkretna sytuacja: poznałam chłopaka (mój równieśnik, 26 lat, na kawce w pracy. On jako były pracownik przyszedł do nas z ciastem). bardzo mnie intryguje i podoba mi się, ale ja nigdy w zyciu nie podrywałąm faceta, nawet nie umiem tego robić, zresztą od 4 lat jestem sama. Wiem, gdzie mogę go codziennie spotkać jak wraca z pracy i pytanie, jak mogę to wykorzystać? Co mogę zrobić by nie byc nachalną a jednak bardziej nas "poznać ze sobą" :-D dodam, ze nie liczę na trwały związek, zalezy mi bardziej na tym, by co tu duzo mówić...by poszedł ze mną na ślub do mojej przyjaciółki, bo sama nie pójdę, a ona w ogóle nie chce o tym słyszeć.

Gość zdjęcie pokazuje tylko
jedyne co mi przychodzi do głowy o tej porze to to, żebys poszła tam, gdzie go możesz spotkać i zagadać, ale kurcze chyba mało odkrywcze to jest i pewnie głupie skoro jestes nieśmiała, ja bym tak nie zagadała, eh..

czemu masz nie zagadać, to świetny pomysł. Najprostsza i najskuteczniejsza droga, to naprawde nic złego. Boisz się? rusz głową, co masz do stracenia? Jeśli się uda będziesz miała z kim iść na ślub, w dodatku nawiązesz znajomość z kolesiem który bardzo Ci się podoba. Jeśli nie wyjdzie, to co? co masz do stracenia, co sie stanie? nic, absolutnie. Z perspektyy czasu, gdy patrzysz w stecz, nie widzisz że takie rucjy nieczynią niczego złego? a nie żałujesz przypadkiem że czasem nie zrobiłaś jakiegoś ruchu że sparalizowana strachem nie działałas? ?!!?

Gość nieznoszęgierek
Bardzo dziękuję dziewczyny za odpowiedzi :-) Wiem, że zagadać to nic złego, ale jest ciężko jak człowiek nie umie się przełamać :-( Tu już nawet nie chodzi o wstyd tylko pewnie o moje wychowanie, że to mężczyzna powinien robić pierwszy krok i to jest chyba silniejsze ode mnie :-O Nie znamy się, więc nawet nie wiem o co miałabym zagadać, nie mam pomysłu bo nic o sobie nie wiemy :-(

Gość a co to Calgon
może podejdxi zaputaj ogodzine

Gość nieznoszęgierek
Kochane poradźcie mi proszę :-( jak mogę zagadać, żeby to miało sens? dzięki za radę, ale godzinato chyba nie jest dobry pomysł, to nie jest nieznajomy,my się znamy (z widzenia)

Gość nieznoszęgierek
i co nikt mi nie pomoże? :-(

dodam, ze nie liczę na trwały związek, zalezy mi bardziej na tym, by co tu duzo mówić...by poszedł ze mną na ślub do mojej przyjaciółki, bo sama nie pójdę, a ona w ogóle nie chce o tym słyszeć. zeby poszedł z toba na wesele to najpierw musiscie sie poznac...bo znajomosc z "widzenia" niestety nie wystarczy:O...najlepszym sposobem bedzie zagadanie do niego ,no ale jesli jestes niesmaiała to pozostaje juz tylko akt desperacji z tzw omdleniem przed jego osoba:P:P:P działa ....widziałem moja kolezanke kiedys w takiej akcji....sa razem do dzisiaj:D...zreszta pozdrawiam ta droga michała i basie:D

Gość nieznoszęgierek
Niedźwiedź :-) dzięki, ale omdlewać raczej nie będę :-D Właśnie wiem, ze musiamy się najpierw poznać, dlatego zaczęłam działać już teraz (choć to za dużo powiedziane). Mam jeszcze jakieś 5 miesięcy ;-)

w przeciag 5 miesiecy to bedziecie: 1/ 8 razy w kinie 2/ odbedziecie ok 200 pocałunków 3/i ok 100 spacerów :D badz smiała i zagadaj:D...bo moze warto

Gość nieznoszęgierek
no właśnie chce być śmiała, chcę się odważyc i chcę zagadać :-) problem w tym O CZYM MAM ZAGADAĆ?

Gość nieznoszęgierek
swoją droga cóż za wspaniała statystyka :-D

Gość posasługuj
:-) nie wiem co poradzić, ale chociaz podniosę ;-)

o czym gadac? ... a chociazby o papierze do xero....czy ma dobra gramature:P...tematy mozna czerpac z dnia dzisiejszego:)najlepiej neutralne czyli pogoda,wydarzenia dnia,sport,programy tv,kino...itd,itp

Gość nieznoszęgierek
tak podejdę do niego na ulicy i zapytam : hej jak tam papier do drukarki? albo kiedy byłeś w kinie? :-D raczej już nie będzie wtedy chciał mnie znać... pomysli, że jakaś walnięta jestem ;-) P.S. nie pracujemy razem, on jest tylko byłym pracownikiem, ale wiem, gdzie mogę go spotkac na mieście ;-)

z tym papierem to było pytanie retoryczne:P:P:P....troszke inwencji twórczej.NIkt nie kaze ci sie narzucac ale spytac sie nawet o pierdołe daje ci wieksze szanse na znajomosc niz siedzenie i rozmyslanie co by było gdyby było?:O