Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezguście ostatnieeeee

Nie mam gustu.

Polecane posty

Nie jestem ze wsi, nie jestem upośledzona ani nic. Wiem, co jest modnie. Niby wiem, jakie fasony mi pasują. Kupuję coś fajnego... a potem nic do siebie nie pasuje i wiecznie chodzę ubrana jak ostatni ........ Nie ma w tym ani stylu, ani gustu, ani klasy. Już dłużej tego nie wytrzymam. Jak wyrobić sobie "gust"? Pomóżcie, bo mój problem może się wydawać śmieszny, ale dla mnie to jest tragednia, nie chcę tak dłużej zyć.

Nikt nie umie mi pomóc? :(

172 cm, figura typu gruszka. Lubię czarny, kocham wręcz. Do tego zielenie, oliwki, niebieski. Włosy brązowo rude, jasna karnacja, niebieskie oczy.

ciężko tak doradzać nie widząc osoby...... jeśli masz jasną karnację to nie koniecznie czarny może być odpowiedni ,ja czasami w czarnym wyglądam zaje.... ,ale warunek -muszę być wypoczęta, żadnych czerwonych plam na twarzy , bo przy czarnym natychmiast wychodzą wszystkie mankamenty urody.....

Kolejna co myśli, ze ma niebieski kolor oczu. Dzisiaj jest tak, że ludzie co mają szary kolor oczu nazywają go niebieskim, albo cokolwiek co trochę do niebieskiego podobne, bo niebieski to taki fajny kolor. A prawdziwe niebieskie oczy to rzadkość. Zastanawiam się, czy ten trend kiedyś minie.

figura Twojego typu wymaga ,żebys nosiła bluzki,swetry itp. dłuższe , tzn . takie ,które zakryją za duże biodra , dobrze zrobiłyby poduszki na ramionach,które wyrównałyby różnicę między biodrami i ramionami

zielenie i oliwki też dobrze wyglądają ,ale przy brzoskwiniowej cerze , nie przy bladej , zaróżowionej , z nierównym kolorytem......

Gość jeżeliiii
\"potem nic do siebie nie pasuje\" to po prostu masz problem ze zbudowaniem szafy. Może postaraj się kupować w jednej sieci sklepów. Oni zazwyczaj tak projektują, żeby ubrania do siebie pasowały. Oczywiście i tak można nie dopasować kolorystycznie... Zawsze możesz kupować gotowe zestawy. Podpatrz jak wyglądają manekiny czy może kup avanti?

rthz - ale ja noszę soczewki niebieskie, BARDZO niebieskie :P

Właśnie staram się takie dłuższe nosić, chyba tylko to mi wychodzi właśnie :( Ale poduszek na ramionach raczej unikam, bo mam dość barczyste ramiona. Kupować w jednej sieci? Ale czy to nie bedzie takie troche... no wiecie? Ograniczone?

powiem Tobie na swoim przykładzie : figura bez zastrzeżeń , ale jasna karnacja , jasne włosy i brązowe oczy ----- jak już pisałam --czerń ,ale nie zawsze , za to popiele , pastelowe róże , wanilie, żółcienie, ale nie ostre kolory .W oliwkach i zieleniach -źle .....ze względu na cerę ...

Gość jeżeliiii
aha, zawsze lepiej kupować więcej na raz. Wtedy łatwiej dopasować. Jeżeli raz wracasz do domu z bluzeczką, innym razem ze spódniczką, to te zakupy nie zawsze są przemyślane. A tak od razu widzisz to w przymierzalni, co tam do siebie pasuje lub nie.

barczyste ramiona ---to masz gruszkę ,czy nie , bo gruszka ma wąskie ramiona :-0 No mówię --ciężko doradzać nie widząc....

ważne , żeby talent był i rozum na miejscu. gust rzecz nabyta . otrzaskasz się i będzie git.

Gość jeżeliiii
nie no w sumie możesz w różnych sieciach, ale wtedy lepiej w zestawach. Wiesz, najważniejsze to mieć ten "zalążek" szafy, potem jakoś pójdzie :)

Soczewki koloryzujące są dobre, jak ktoś ma heterochromię, a w twoim przypadku to raczej leczenie kompleksów :classic_cool:

Mam dość dużą wadę wzroku, więc i tak muszę je nosić. Więc czemu nie takie, skoro wyglądają bardzo fajnie i pasują do mojego typu urody? No dół mam gruszkowaty i barczyste ramiona... ale z drugiej strony mam za mały biust na klepsydrę :O Figurę to naprawdę mam zjebaną niestety :O

jeżeliiii - dzięki Ci za te rady 🌼