Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka co chce dziecko

Gdzie lepiej rodzic

Polecane posty

Gość autowyzwalacz123456789
Dobrze ze tutaj nie nacinaja bez potrzeby, bo w polsce to chyba tna kazda jak leci, jak mnie nacieli to bardzo mnie zabolalo, a podobno nie powinnam nic czuc, czyli wnioskuje ze to naciecie bylo zbedne.

Gość llllllllillllllli
ja do dzisiaj czasami czuje to blizne po nacieciu malo tego po porodzie i powrocie do domu (nie posluchalam rady mamuski ktora jest x czasu pielegniarka ) oczywiscie zaczelam sprzatanie gotowanie ze po dwoch dniach na tylku nie moglam usiasc wszystko mi tam spuchlo ze z placzem do mamy dzwonilam,ta podniosla lament ze pewnie zle pozszywali ale kazala mi robic oklady z roztworu z tych malutkich fioletowych tabletek,i od razu bylo lepiej.W polsce przy porodzie jedna z pielegniarek strasznie uciskala mi brzuch ze tego nie zapomne do konca zycia!mam nadzieje ze teraz bedzie inaczej, zostalo mi jeszcze miesiac i 9 dni!!!!!!dzieki za wszystkie rady bo mam dylemat z ta wit D3 jeszcze mamuski sie nie radzilam bo ona nie wie ze przed swietami bedziemy mieli malenstwo to ma byc niespodzianka, a tez nie chcialam zeby sie o nas martwila !!!! jak my to sobie tam damy rade sami ,bo to obcy kraj, recesja i wogole!!

Gość autowyzwalacz123456789
Oj to mama bedzie miala niespodzianke, uwazaj bo moze byc w szoku, ja nie moglabym tak dlugo trzymac w tajemnicy faktu ze jestem w ciazy.

Gość lllllllllllllillllllllllli
no z mamuska to bedzie przeprawa niesamowita bo zaraz powie ze mielismy kase zarabiac a nie dzieci robic a pozatym teraz to tak jest nie pewnie z tym rynkiem pracy media strasza az sama sie boje!!szefowi juz zapowiedzialam za jak wszystko zorganizuje to wracam do pracy raz albo dwa razy w tyg to napewno sie zjawie!!!! a moze ktos z was wie ile mozesz godzin pracowac jesli dostajesz maternity pay?i kiedy po urodzeniu mozna wrocic do pracy-bo ja jestem w tym temacie zielona a dlugo w domu nie usiedze!!!