Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZEKOLADOWA PANI21

SOLARIUM- SEXY CIALO?? CZY WARTO?

Polecane posty

Gość CZEKOLADOWA PANI21

CZY UWAZACIE ZE WARTO CHADZAC NA SOLARE I MIEC PIEKNA ZLOCISTA OPALEZNIZNE ALE ZNISZCZONA SKORE I RYZYKO CZERNIAKA?? CZY WARTO SIE POSWIECAC?? JA CHODZE I NIE WIEM CZY ZREZYGNOWAC CZY CO??? CZY MOZE LEPIEJ BYC BLADYM JAK TRUP :) FACECI CZY WAS KRECI TAKA OPALENIZNA ?? CZY PODOBAJA WAM SIE BLADE KOBIETY>?? KTORE BARDZIEJ?? JAK WY UWAZACIE??PROSZE O OPINIE

Gość CZEKOLADOWA PANI21
I DO TEGO TYLE KASY TO CIAGNIE

Gość jola r
uwaza ze to sexi trzeba sluchac co ona mowie w koncu wie co mowi

Gość lopi
ja też chodzę na solarium bo lepiej wyglądam jak jestem opalona (nie zjarana)...mojemu mężowi jest obojętne czy jestem opalona czy nie...ale ja lepiej się czuję jak jestem trochę opalona...

Gość złośliwa pemereńcza
przez dwa lata chodziłam i wyglądałam jak ciemna czekolada.myślę,że sztucznie opalona skóra przestaje się podobać.wlicz koszty,balsamy,wysuszoną skórę i to,że za dwadzieścia lat twoja skóra będzie o połowę w gorszym stanie niż rówieśniczek.nie chodzę ,jestem coraz bledsza ale nie widzę,ale nikt nie wytyka mnie palcami:''ale murzyn''.solarium wziąga-patrzysz i nie widzisz opalenizny choć inni mówią,żebyć przystopowała.lepiej kup sobie super ciuchy,zrób fajny makijaż a przed super imprezą skorzystaj z opalania natryskowego ale solarium sobie odpuść

Gość złośliwa pemereńcza
*nie chodzę ale nie widzę mniejszego zainteresowania-zapomniałam tego dodać :)

Gość kajko i kokosz
moim zdaniem wcale nie tzreba czekac 20 lat zeby wygladac starzej niz rowiesniczki, chyba kazda dziewczyna chodzaca na solarium wyglada starzej od swoich rowiesniczek, cera sie niestety strasznie niszczy. Jak dla mnie taka opalenizna, zwalszcza w srodku zimy, wcale nie jest ladna, po co robic sobie krzywde?

Gość CZEKOLADOWA PANI21
no to krotka pila FACECI! ktora z tych skoreczek wam sie bardziej podoba i wydaje sie bardziej sexy 1. http://www.papilot.pl/index.php?eID=tx_cms_showpic&file=uploads%2Fpics%2Fpude.jpg&width=500m&height=500&bodyTag=%3Cbody%20bgColor%3D%22%23ffffff%22%3E&wrap=%3Ca%20href%3D%22javascript%3Aclose()%3B%22%3E%20|%20%3C%2Fa%3E&md5=2d8c5a43a0c5fb6bc6e3ea2e60425759 czy 2 http://www.papilot.pl/index.php?eID=tx_cms_showpic&file=uploads%2Fpics%2Fporzad.jpg&width=500m&height=500&bodyTag=%3Cbody%20bgColor%3D%22%23ffffff%22%3E&wrap=%3Ca%20href%3D%22javascript%3Aclose()%3B%22%3E%20|%20%3C%2Fa%3E&md5=0312f6da397e310ad5214d3346ea7680

Gość CZEKOLADOWA PANI21
ps skopiujcie caly link razem z koncowka bo nie wchodzi bez

Gość dzej zi
Nie, nie warto. Zycie nie konczy sie na 35 roku zycia, a po przekroczeniu tej bariery zaczniesz sie sypac. I nie sluchaj opowiesci jak kto ktos cale zycie sie opala i wyglada 10 lat mlodziej, to bzdury.

Ja chodz rzadko,przewaznie pojde dwa,trzy razy przed jakas imprezka typu wesele itp.Moj maz jednak odrazu mi mowi ze czuje roznice w dotyku mojej skory.Po solarium jest sucha i szorstka.Dlatego tez staram sie jak najrzadziej korzystac z tej formy opalania.