Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podszywacz 433/22

uwielbiam siępodszywać A WY?

Polecane posty

Gość podszywacz 433/22

Uwielbiam pisać podszywy a zwłaszcza w durnych tematach, czuję wtedy jakąś swoistą radość zwłąszcza gdy mi wyjdzie a zwłaszcza czuję się uhonorowany gdy mój podszyw zostanie przez kogoś umieszczony w topicu kolekcji podszywów na kafeterii. Ma ktoś z was podobnie?

Gość podszywacz 349/2008
Ja tak mam. A gdzie jest ta kolekcja podszywów? Preferuję podszywy dyskretne, tak, żeby postronni czytelnicy się nie zorientowali. Czuję satysfakcję, kiedy po moim podszywie ktoś zaczernia sobie nick.

Gość derredda
daj linka do wyróżnionych podszywów

Gość podszywacz 433/22
po udanym podszywie się masturbuję.

Gość derredda
kiedyś był topik o super śmiesznych tekstach na kafe i wyobraźcie sobie że ludzie dawali moje texty, zaskoczona byłam :-)

Gość hue hue hue
najlepiej jest się podszyc pod podszywacza.... to jest dopiero satysfakcja:P

Gość ale nabrałam ochoty
zaraz się podszyję pod kogoś.

Gość podszywacz 433/22
Mówia na mnie Geytruda.Jestem taki mądry,bo zapartym tchem i poluzowanymi zwieraczami wysłuchuję cennych uwag stylisty Tomasza Jacykowa :) Dodam,ze codziennie pije po dwa malinowe geyfruity.

Gość ale nabrałam ochoty
podszywy to folklor kafe. Nie rozumiem ludzi którzy chcą wprowadzić obowiązkową rejestrację. Wtedy to przestanie być ciekawe.

Gość podszywacz namber
wczoraj grzebiąc w swoich majtach znalazłeś ponoć kulkę zeschniętej spermy -pamiątki po niezapomnianym dymaniu twojego zwieracza przez wybitnego stylistę Jacykowa 2 tygodnie temu w pobliskiej bramie.

Gość podszywacz namber
Nie napisałem jeszcze że mam stulejkę i narośl na lewej łydce wielkości bakłażana co naraża mnie na szykany ze strony moich kolegów w pracy (jestem rozbieraczem mięsa w zakładach w Śmiłowie):)

Gość podszywacz namber
...uwielbiam robić sobie prysznice z gnojówki, pracowicie produkowanej przez krowy we wzorcowym gospodarstwie rolnym w Koromłotach Małych... :classic_cool:

Gość podszywacz 433/22
kłaniam się nisko mistrzowskim podszywom demonstrując i świecąc swoim niedomytym odbytem urozmaiconym hemoroidami w postaci świecących kulek niczym bobmbki na iglastym drzewku przy kolacji wigilijnej

Gość podszywacz namber
delikatni opuszkami palców dotykam moich genitaliów podczas każdego odcinka Fortu Boyard gdy w kadrze pojawiają się Passe-Partout jeden z karzełków :classic_cool:

Gość podszywacz namber
w sumie jestem agresywny :o bo sie psich kup najadlem.. i mialem stosunek na dwa baty ze skeytami... zle mi z tym ,chyba jestem pedaluchem. Przepraszam za moja ciotowata nature i malego siusiora.:o

Gość Zuzia nieuswiadomiona

Gość podszywacz 433/22
Podszywam się,bo jestem niedowartościowaną,zakompleksioną idiotką bez wykształcenia. Sama nie potrafię pod wymyślonym przez siebie nickiem niczego napisać,więc staram się chociaż dokopać innym. Mam w dupie to,że mogę kogoś zdenerwować lub zranić (wszystkie szmaty tak mają). Chciałam jeszcze dodać,że spędzam większość życia na kafeterii,bo jestem nie tylko dyrna,jak napisałam wcześniej,ale także potwornie brzydka,nawet kijem nikt nie chce mnie tknąć :o Będę więc dalej się podszywać,bo do niczego innego się nie nadaję

Gość podszywacz 433/22
Wieczorami ustawiam w dwuszeregu podpaski marki "Bella" a następnie rugam je słownie i chłoszczę bambusowym kijkiem, wyobrażając sobie że jestem kierownikiem zmiany w chińskiej fabryce, który dyscyplinuje załogę.

Gość podszywacz 433/22
dwa podszywy wyżej - dobre faktycznie musi to być zakompleksiona niewykształcona idiotka której największym osiągnięciem jest zrobienie loda w samochodzie synowi sołtysa we wsi