Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latynoskaa17

najbardziej chodzi mi o opinie mezczyzn...co o tym mysla...

Polecane posty

Gość latynoskaa17

hej..tak sobie czytam co wy tu piszecie i tez postanowilam opisac swoj problem..a wiec...czasami nie wiem jak mam juz podchodzic do sprawy...no bo niby jestem ladna dziewczyna...mam ladna figure..ladne wloski..ogolnie ladna nietypowa urode..i dbam o siebie...staram sie ladnie elogancko i seksownie ubierac...no ale niestety nie mam idealnej cery..tzn nie jets tragiczna no ale mona powiedziec ze mam tradzik...na ktory ciagle sie lecze juz od 2 lat...no ale niestety co przestane brac jakies doustne leki to wciaz tradzik wraca:(noi chodzi o to ze....z jeden strony lubie zwracac na siebie uwage..tzn nie to ze jestem jakas lalka barbie no ale lubie ogolnie seksownie wygladac...co oczywiscie zwraca uwage ludzi...no ale to chyba glupie zeee zalorzmy figurka ladna ...ladne wloski....aaa buzka i cera zryta::(i nie wiem czy moze lepiej byc szara myszka zeby nie rzucac sie w oczy????moze wtedy ludzie nie bede zwracac uwagi na oja twarz???co o tym myslicie?

Gość realmanestate
sory, ale jak masz ryj zapryszczony to juz ci nic nie pomoze

Gość dfxyyyyyyyyyyyy
mysle ze jestes pustakiem ktory nawet wyslowic sie nie umie! a do tego wszystkiego- twoj problem to zaden problem - kup cos na ten tradzik, ewentualnie wybierz sie do dermatologa i po klopocie.

Gość latynoskaa17
przeciez mowie ze lecze sie 2 lata...nie kazdemu pomagaja antybiotyki a co doipiero mazidla;/

Gość dadadadad
Sluchaj, mam ten problem co ty, tyle ze u mnie to juz "tylko" przebarwienia. Figura idealna, pod kazdym wzgledem, stan skory na calym ciele tak samo, zero cellulity, rozstepow (a mam 24), naturalne geste dlugie wlosy, twarz tez ladna, poza ... tym ze jak nie naloze podkladu to widac przebarwienia. Nie pzrejmuj sie dziewczyno!!! lecz tradzik i ubieraj sie jak lubisz, nie rezygnuj z zycia. Mialam straszne problemy z twarza i caly czas stalego partnera (takiego przystojniaka, ze az szkoda gadac ;-) A i caly czas gdy moja skora wygladala fatalnie nie narzekalam na brak zaintersowania ze strony facetwo.

Gość o izotek zapytaj
spróbuj moze izoteku ale to silny lek, musisz z lekarzem o tym pogadac, a moze tez jest winna dieta?? np wątroba za bardzo zanieczyszczona bądż ogólnie cału organizm, może za mało wit.B mój brat faszerował sie różnymi gównami od dermatologów państwowych, na które wydał w cholere kasy, poszedł do prywatnej ta mu przepisała izotek - fakt drogi, ale przynajmniej skuteczny - buzka ładniutka- tylko przestał brac pojedyncze syfki zaczeły wychodzic ale przez to że musi nietsety sie golic i przez to te krostki, teraz znów bierze i ma za jakiś czas odstawic....

Gość o izotek zapytaj
a jeśli chodzi o zachowanie to przede wszystkim bądź sobą;) to jest chyba najważniejsze, starac się podkreślac te rzeczy w sobie które są najlepsze, bo jak sie zaczniesz ubierac workowato i na szaro to już w ogóle twarz będzie na 1-ym miejscu, a jak np, ubierzesz obcisła bluzke z odpowiednim dekolcikiem, to od razu uwaga jest zwrócona bardziej na biust niż twarz, no i ogólnie o to chodzi - to co najbrzydsze zakrywac, to co najładniejsze eksponowac, pozdro:)

Gość xanx
latynoska: wiem o co ci chodzi. Pewnie z jednej strony sobie myslisz ze po co masz sie stroic skoro twarz i tak ejst brzydka. A z drugiej boisz sie opinii innych w stylu "taka fajna laska tylko twarz ma szkaradna". Mysl o tym jak o chorobie i tylko jako chorobie. TO NIE TWOJA WINA. Walczysz z tym, starasz sie, leczys, keidys to na pewno minie. A do tego czasu badz sopba i staraj sie nei tracic zycia.

Gość tylko jak twarz jest brzydka
to juz jest lipa na calej linii. mozna miec niedoskonalosci, figure nie taka, rozstepy, ktore i tak nie przykuwaja uwagi, celulit (co to jest???), ale jak wlosy i twarz jest brzydka to male powodzenie. mezczyzni lubia gdy twarz jest ladniutka, jak nie masz duzo pryszczy to ok, ale jak masz cala buzie w pryszczach to wybacz, ale nikt nie chce sie calowac z jednym, wielkim pryszczem. to obrzydliwe gdy kolo ust np sa pryszcze albo chcesz dac buzi w policzek i co? SYF! a nie daj boze jak sa pryszcze z bialymi glowkami, ktore chwila moment moga eksplodowac!!! znam wielu mezczyzn, ktorych bardzo pryszczata dziewczyna (nawet jak rysy twarzy sa w miare ok) napawa obrzydzeniem, bo to przeciez tam ropa jest czy cos no okropne!